Horoscop: De ce vă certaţi, în funcţie de zodia lui

De Diana Zagrean, pe

Săgetător
Nativii din săgetător sunt cei mai paşnici oameni. Dacă ai găsit una stfel de bărbat ştii mai bine ca oricine că nu ai de ce să te cerţi cu el. Dacă tu eşti cea care iniţiază o discuţie mai neplăcută, săgetătorul va da înapoi aproape ca unr ac, deoarece nu îi place conflictul şi nu va accepta să se ajungă prea departe. Este foarte atent când îşi alege cuvintele, aşa că nu te aştepta să spună lucruri urâte la nervi.

Capricorn
Bărbaţii capricorni sunt aproape la fel de încăpăţânaţi ca berbecii şi al fel de îndârjiţi când se înfurie. Dacă alţii preferă să arunce cu obiecte sau să arunce vorbe grele, capricornii vor ţipa cât îi ţin plămânii şi vor ameninţa cu un ton impunător. Lăsând la o parte energia irosită, capricornul adesea se ceartă din alte motive decât cele pe care le invocă. Nu este rău intenţionat şi furia orabă se trage adesea mai degrabă din frustrare sau neputinţă, decât din răutate şi dorinţa de a a avea dreptate.
Vărsător
Vărsătorii sunt şi ei temperamentali şi nu uită prea repede o jignire sau o greşeală nerecunoscută la timp. Un vărsător poate că nu te va apostrofa pe moment, dacă ai spus ceva care l-a supărat, dar la prima ocazie îţi va scoate ochii negreşit, amintindu-şi fiecare moment şi fiecare cuvânt care l-a deranjat. Deşi o astfel de atitudine poate fi iritantă cel puţin, nu trebuie să cazi în capcană şi să te cerţi parte în parte. De fapt, supărarea este una acumulată şi, de multe ori, nici el nu mai ştie de ce era aşa supărat.

Peşti
Peştii sunt emotivi şi asta se vede imediat într-o ceartă. Dacă se simte lezat, bărbatul peşti va reacţiona impulsiv, dar îşi va măsura cu grijă cuvintele, astfel încât să nu facă risipă de vorbe. Fiecare lovitură va fi atent plasată şi fiecare cuvânt va lovi acolo unde doare mai tare. Evită certurile mari, deoarece peştii ţin minte mult timp o jignire şi ţin supărarea pentru perioade lungi de timp.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!