Horoscop: De ce vă certaţi, în funcţie de zodia lui

De Diana Zagrean, pe

Leu
Leii sunt cea mai orgolioasă zodie, deci nu vrei să încerci să contrazici un leu. Nu numai că va lua ofensa personal, dar te va ţine minte pentru mult timp că ai îndrăznit să i te împotriveşti regelui animalelor. Mai bine îi dai dreptate şi aplici linguşeala tipic feminină,d ecât să înfrunţi un leu furios.
Fecioară
Fecioarele sunt sensibile ca racii, dar mult mai discrete când vine vorba de ceartă. Nu te aştepta să-ţi arunce vorbe grele din prima sau să izbucnească furios, pentru că o fecioară are altfel de atu-uri. Bărbatul fecioară va încerca să te convingă cu argumente că ai pornit de la premize greşite, iar când asta nu merge, va aplica tăcerea apăsătoare ca să te manipuleze.

Balanţă
Cum balanţele sunt echilibrate, nu prea vei avea parte de ceartă din partea unui astfel de bărbat. Balanţele nu au nevoie de drame şi certuri lacrimogene, sau victorii triumfătoare în faţa ta. Atâta timp cât aveţi parte de armonie, nu ai de ce să îţi faci griji că te va jigni sau că va ţipa la tine.
Scorpion
Scorpionii sunt pasionali şi folosesc multe cuvinte atunci când se ceartă, indiferent de motiv. Dacă ai apucat să-i intri în raza de atac, s-ar putea să trebuiască să te baricadezi într-o carapace, deoarece scorpionul va lovi cu acul otrăvitor exact unde doare mai tare. Va ţipa şi va trânti lucruri, iar calmul tău aparent s-ar putea să-l enerveze şi mai tare. Cel mai bine este să-l laşi să se descarce înainte să încercă să-l împaci.
Citeşte mai departe şi află de ce vă certaţi în funcţie de zodia lui pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!