Horoscop: Ce fel de tată va fi în funcţie de zodia lui

De Diana Zagrean, pe

Săgetător
Deşi poate părea supărat la început, că lasă în urmă viaţa de burlac, serile cu băieţii şi berile în plus, bărbatul săgetător va fi foarte încântat să aibă o versiune a lui mai mică cu care să se joace. Deşi nu este neapărat neserios, săgetătorul nu este foarte statornic şi numai sânge din sângele lui s-ar putea să-l aducă mai des pe acasă. Deşi ţine mult la libertatea lui, săgetătorul va face sacrificii penteru cei mici, iar când copiii sunt mari, va fi un bun părinte pentru ei.
Capricorn
Capricornii sunt firi dificile şi calculate, aşa că vor fi nişte tătici destul de reci. Nu te aştepta să se tăvălească toată ziua pe covor alături de copii şi căţel, deoarece el va fi mai degrabă la job sau undeva de unde poate aduce mâncare pe masă şi jucării pentru copii. Acolo unde lipseşte pasiunea şi timpul petrecut cu cei mici, va compensa cu stabilitate financiară şi o educaţie bună pentru cei mici.
Vărsător
Excentrici şi mereu visători (în aparenţă), bărbaţii vărsători vor fi buni tătici pentru copiii cuminţi. Dacă cei mici se joacă politicos şi nu vor să zacă cu zilele la televizor tocmai când el are chef de un picnic în familie, totul va fi bine. Placa se schimbă atunci când copiii sunt neascultători sau nu vor să facă ce spune tăticul lor. Vărsătorii nu au multă răbdare pentru mofturoşi şi se enervează repede dacă nu înţelegi ce îşi doresc, deci ai face bine să stai cu ochii pe el, mai ales când copiii sunt mai mari.

Peşti

Romantic şi sensibil în timpul relaţiei, la început, bărbatul peşti va avea grijă de cei mici ca de ochii din cap. Emoţionat până la lacrimi că fetiţa are ochii lui, sau că băieţelul are un vârtej în breton exact ca al lui, bărbatul peşti va fi tăticul sensibil, amuzant, care insistă ca cei mici să aibă ce voi nu aţi avut când eraţi mici. Singurul risc cu un tătic în zodia peşti este să nu exagereze cu răsfăţul şi să nu fie în stare să îi pună la punct cu destulă fermitate atunci când fac prostii.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3