Horoscop: Ce fel de tată va fi în funcţie de zodia lui

De Diana Zagrean, pe

Leu
Deşi leul pare un egoist fără leac şi se pune mereu pe primul loc, s-ar putea ca venirea pe lume a primului copil să schimbe puţin comportamentul. Leul ţine mult la imaginea lui de tătic şi de bărbat pe care te poţi baza, aşa că va face orice crede el că este apreciat de tine şi de lume. El nu este rău intenţionat şi va iubi copiii, dar s-ar putea ca toate acţiunile lui să fie făcute de dragul lumii şi nu pentru că ar vrea să îi distreze sau educe pe cei mici. Avantajul este că micuţii vor avea parte de cele mai bune şcoli, cele mai frumoase jucării şi cele mai scumpe haine.
Fecioară
Timid şi pragmatic, sensibilul bărbat fecioară s-ar putea să fie puţin năucit de venirea pe lume a primului copil. Cum este pretenţios şi perfecţionist, bărbatul fecioară adoră să aibă control asupra situaţiilor şi un bebeluş cu colici sau un copil cu note mici la şcoală s-ar putea să-l sperie. Per total, fiind o fire blândă şi afectuoasă, va găsi soluţii şi îşi va învinge teama, dar trebuie să fii emreu acolo să-l asiguri de sprijinul tău. Fecioarele se pot speria de prea multe responsabilităţi şi vei auzi des replica ” Mama ta ce zice despre asta?”.
Balanţă
Politicos şi echilibrat, bărbatul balanţă va fi un tată bun şi un soţ responsabil. El va învăţa copiii să fie cuminţi, să asculte de părinţi, să nu mintă şi să spună „sarumâna” cand primesc ceva. Gentleman desăvârşit, bărbatul balanţă se va asigura că cei mici primesc cea mai bună educaţie şi cele mai bune lecţii de viaţă. Dacă nu ştie să facă faţă unei situaţii, el va da impresia de control şi se va documenta în amănunt, de la prieteni sau de pe Internet.
Scorpion
Pasional şi foarte intens în tot ce face, scorpionul va lua foarte în serios rolul de tată. El va citi toate cărţile despre maternitate înaintea ta când eşti gravidă şi va cunoaşte toate simptomele bolilor copilăriei, chiar dacă el nu a suferit de vreuna când era mic. Bărbaţii scorpioni sunt inteligenţi şi atenţi la nevoile tale, dar mai ales ale celor mici. Copiii vor învăţa foarte devreme să îl respecte pe tatăl lor şi el va fi mereu cel care pune piciorul în prag în caz de conflict.
Citeşte şi Horoscop: Cum va fi prima noapte împreună în funcţie de zodia lui
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3