Horoscopul Atlantidei: Află-ţi viitorul şi vezi ce zodie eşti pe insula dispărută

De Diana Zagrean, pe

Ek’Winax (zilele 20-22 ale lunii)
Nativii acestei zodii sunt adesea prăpăstioşi şi ipohondri şi li se pare că toată lumea e împotriva lor. Calităţile zodiei sunt atenţia la detalii şi seriozitatea cu care iau totul în calcul. Anul 2013 nu va fi cel mai bun al pentru această zodie, deoarece nativii vor sta prost cu sănătatea şi vor avea decepţii în dragoste.
Vord’Hak (zilele 23-25 ale lunii)
Nativii acestei zodii sunt încăpăţânaţi şi vor mereu ca toată lumea să se învârtă în jurul lor. Împrumutând câte ceva din zodiile berbec şi leu, cei născuţi în zilele de 23,24, 25 ale lunii cerşesc atenţie şi oferă în schimb loialitate şi generozitate fără margini. Anul 2013 va fi unul plin de surprize şi aventuri neaşteptate, în care vor fi mereu înconjuraţi de prieteni şi oameni care le vor oferi ajutorul necondiţionat. În dragoste e rost de mai bine, dar sfârşitul anului îi va găsi pe nativii Vord’Hak alături de persoane dragi.
Ysb’Aal (zilele 26-28 ale lunii)
Cei născuţi în această zodie sunt aventuroşi şi mereu puşi pe şotii. Dacă se anunţă vreun festival de muzică extraterestră, un concurs de mâncat gândaci sau de urcat pe munţi fără echipament, această zodie este prima la linia de start. Anul 2013 aduce multe petreceri, voie bună şi sănătate care să te ajute să rezişti la o viaţă socială atât de activă. Atenţie la bani, care se vor termina undeva în toamnă şi nu vrei să prinzi sărbătorile fără economii.
Za’our (zilele 29-30 ale lunii)
Nativii acestei zodii sunt idealişti şi romantici nevoie mare. Sufletul lor curate este adesea dezamăgit de lumea rea şi ura dintre oameni. Sunt genul de oameni care se înrolează în Armata Salvării, ONG-uri pentru mediu sau care se leagă de copaci în pădurea ecuatorială, în semn de protest. Anul 2013 va fi unul important în viaţa lor, decizii importante venind pe plan profesional din toamnă. În dragoste toate merg bine dacă mai renunţaţi la gelozie.
Yri’Birri (ziua de 31 a lunilor impare sau ziua de 29 februarie în anii bisecţi)
Nativii acestei zodii sunt rari şi interesanţi. Pentru că sunt puţine astfel de zile, oamenii născuţi pe 31ale lunii, sau pe 29 februarie sunt misterioşi, aroganţi şi, uneori, super sexuali. Lăsând la o parte pasiunea lor pentru mister şi secrete, Yri’Birri iubesc sincer şi muncesc din greu. În 2013 vor avea parte de ceva peripeţii în carieră şi unii îşi vor schimba locul de muncă. În rest, toate bune.
Citeşte şi Horoscopul african: Vezi ce zodie eşti şi ce vrăji poţi să faci în 2013
Sursa foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!