Horoscopul Atlantidei: Află-ţi viitorul şi vezi ce zodie eşti pe insula dispărută

De Diana Zagrean, pe

Klad’esh (cei născuţi pe 11 ale lunii)
Cei născuţi în această zodie sunt oameni comunicativi şi săritori, dar au tendinţa să fie fraieriţi des. Cel mai mult apreciază sinceritatea şi nu înşală partenerul niciodată. Nativii zodiei Klad’esh vor avea un 2013 agitat, cu multe pierderi băneşti. Atenţie mare la contractele semnate.
Mama’dhoul (zilele 12-14)
Cei născuţi în zodia Mama’dhoul sunt romantici incurabili şi firi intuitive. Dacă există un al şaselea simţ, nativii acestei zodii sunt cei înzestraţi cu astfel de percepţii extrasenzoriale. Fire sensibilă, semnul zodiacal al Atlantidei suferă mult din dragoste în 2013, când partenerul nu-i va acorda destulă atenţie.
Perd’Hur (zilele 15-16)
Cei născuţi în această zodie sunt foarte descurcăreţi şi iubesc viaţa din plin. Mereu dornici de acţiune şi chiar adrenalină, nativii din Perd’Hur sunt expuşi mereu unor pericole de accidentare. Astfel, în 2013 trebuie să aveţi grijă la condus, în excursii pe munte sau în străinătate, deoarece astrele nu vă alocă prea mult noroc.
Quest’Hal (cei născuţi pe 17 ale lunii)
Cei născuţi în ziua de 17 sunt firi independente, care ţin mult la spaţiul lor şi la libertatea de exprimare. Defectul lor principal este felul obsesiv în care se raportează la proprietate. Fie că vorbim de pixul preferat, cana de la birou sau iubitul de acasă, Quest’Hal turbează la cel mai mic semn de înstrăinare. În 2013 se vor certa mult cu fraţii sau alţi membri ai familiei, care împrumută lucruri fără să ceară.
Sark’Houm (cei născuţi pe 18 sau 19 ale lunii)
Nativii zodiei Sark’Houm sunt de un calm imperturbabil, mereu împăcaţi cu soarta şi mereu zen. Indiferent ce rău li se întâmplă, cine le face rău, ei sunt pur şi simplu incapabili să urască pe cineva sau să dorească răul. În 2013 vor avea parte de ceva noroc în dragoste şi mult noroc în carieră. Un an bun va fi şi următorul, aşa că vă puteţi gândi la oficializarea relaţiei sau mutarea într-o locuinţă nouă.
Citeşte şi Horoscopul aztec: Află ce zodie eşti şi ce iţi rezervă viitorul în 2013

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!