Horoscop: Cum să-ţi tunzi părul pubian în funcţie de zodie

De Diana Zagrean pe

Tuns, ras, frezat sau..coafat, părul pubian are nevoie de tot atâta îngrijire ca şi podoaba capilară. Iată ce stil ar trebui să adopţi, în funcţie de zodia ta.
Berbec
Îndrăzneaţă şi pasională, femeia berbec va alege un stil care atrage atenţia la piscină, care şochează un nou venit în domitor sau care îl surprinde până la lacrimi pe prietenul/soţul ei. Berbecii vor alege o tunsoare avantgardistă sau o culoare fistichie pentru părul pubian. Să nu te simţi panicată dacă ai obţinut un albastru puternic în loc de negru. Dacă eşti berbec, vei avea o idee nouă destul de curând şi vei drege situaţia.
Taur
Taurii sunt femei fidele şi conservatoare, aşa că nu trebuie să te aştepţi la o freză radicală sau vreo culoare turbată…acolo jos. Cel mai probabil femeia taur va adopta un stil tuns, îngrijit, dar nu complet descoperit. Cum este discretă şi nu vrea niciodată să sperie bărbaţii femeia taur va merge la sigur şi va alege ceva nici prea…golaş, nici prea…stufos.
Gemeni
Gemenii sunt firi comunicative şi pline de creativitate. Dacă în dragoste, femeia gemeni pune accentul pe comunicare, tot aşa va proceda şi în cazul părului nedorit. Ea vede părul ca pe un accesoriu care ajută la direcţionarea bărbaţilor, de aceea va adopta clasica „landing strip”, o fâşie subţire de păr care mai mult ghidează decât acoperă.
Rac
Visătoare şi intuitivă, femeia rac ţine foarte mult la părerea partenerului când vine vorba de viaţa sexuală. Deşi nu este neapărat supusă şi cuminte în pat, femeia rac nu va alege niciodată o coafură riscantă şi nu va epila tot părul fără să-i ceară, discret, părerea consortului. Până la urmă, el este cel care are treabă în zona respectivă, aşa că părerea lui contează mult.

Citeşte aici şi află ce spune despre tine ziua săptămânii în care te-ai născut
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Andreea Antonescu, prima declarație despre divorț:"Nimic nu este pe vecie"

Andreea Antonescu, prima declarație despre divorț:"Nimic nu este pe vecie"