Cum îţi face sex oral în funcţie de zodie. Află dacă te va satisface

De Diana Zagrean pe

Săgetător

Săgetătorul este neobosit în pat şi vine destul de des cu diei noi. Dacă tu ai chef de ceva foarte clasic şi vrei să-l pui la treabă la „proba orală”, trebuie doar să sari pe el când se întoarce de la sală. Dacă este încins şi transpirat are şi hormonii „încinşi”. Aruncă-te teatra pe pat şi se va prinde repede.

Capricorn

Bărbaţii capricorni au pasiuni ascunse, pe care numai femeia potrivită le poate descătuşa. Chiar dacă parte cam rigid la început, bărbatul capricorn poate fi un amant foarte bun, prin tehnica desăvârşită de sex oral. Lasă-l să îţi arate ce ştie, dar numai când simte el nevoia să facă şi altceva decât de obicei. Aşteptarea merită, de obicei.

Vărsător

Vărsătorii iubesc varietatea şi nu sunt niciodată plictisitori în pat. Din păcate, această preferinţă pentru nou poate însemna, adesea, că el vrea să aducă şi alţi oameni cu voi sub aşternut. În ceea ce priveşte sexul oral, este cam grăbit şi nu prea este atent la reacţiile tale, dar, în timp, aceste mici probleme se pot rezolva dacă discutaţi deschis.

Peşti

Bărbatul peşti este romantic şi s-ar putea să ai parte de cele mai lungi reprize de sex din viaţa ta alături de el. Dacă eşti genul care te plictiseşti repede şi vrei, mai degrabă, o partidă rapidă, decât o noapte întreagă de sărutări sub clar de lună, s-ar putea să nu te încânte. Dacă pregăteşti un decor romantic şi îl aştepţi lungită pe pat, s-ar putea să prindă repede ideea, dar nu te va lăsa să termini prea repede. Vezi să nu cumva să adormi!
Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3