Cum îţi face sex oral în funcţie de zodie. Află dacă te va satisface

De Diana Zagrean pe

Leu

Leul face mofturi mai ales când vine vorba de poziţia sexuală. Îi plac numai poziţiile în care el deţine controlul şi nu prea acceptă ca femeia să stea deasupra. De asemenea, refuză să ofere sex oral, deşi îi place la nebunie să i se facă. Dacă vrei să-l convingi, sa nu te mire că va trage de tine, îşi va folosi limba în moduri ciudate, sau chiar te va muşca. Nu e bine să te pui cu un orgolios.

Fecioară

Ca o zodie de pământ ce se află, bărbatul fecioară este un tradiţionalist. Cel mai probabil este genul care în adolescenţă citea reviste şi se uita la filme porno ca să „înveţe meserie”. Lipsa lui de creativitate şi pasiune din pat se compensează cu tehnica desăvârşită. N-o să-ţi pară rău.

Balanţă

Balanţele sunt cam faimoase pentru lene, deci să nu te aştepţi să facă cine ştie ce figuri spectaculoase sub cearşaf. Pe de altă parte, balanţele sunt obsedate de egalitate în drepturi şi..plăceri. Dacă nu ţi-a propus deja un 69, să nu te mire dacă o va face relativ des. Nu i se pare corect să existe momente când doar unul dintre parteneri se simte bine.

Scorpion

Cunoscut pentru senzualitate şi spirit dominant în pat, bărbatul scorpion este topit după sex oral. Ca să îl convingi să întoarcă favorul, trebuie să te îmbraci sexy şi să îl prinzi bine dispus. Nu spera la un cunilingus pe cinste dacă echipa lui preferată de fotbal tocmai a pierdut un meci important.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3