Câte cumpene sentimentale ai în viață, în funcție de zodie

De Consuela Stratulat pe

Câte cumpene sentimentale ai în viață, în funcție de zodie

Balanță

Balanțele visează la o iubire ideală, care să dureze o viață întreagă, dar au puține șanse să aibă parte de așa ceva. Din dorința de a trăi dragostea pe care o caută, au tendința de a se îndrăgosti rapid și de cine nu trebuie. Vor avea cel puțin trei cumpene sentimentale și de fiecare dată vor căuta să își vindece inima rănită într-o nouă aventură. Balanțele își doresc atât de tare ca relația să meargă, încât evită confruntarea, iar frustrarea lor se transformă ușor într-o agresivitate pasivă. Poate nu vor țipa la partener, dar sunt capabile să nu îi răspundă zile întregi la telefon, dacă simt că au fost nedreptățite.

Scorpion

Tu te îndrăgostești greu, pentru că nu prea ai încredere în oameni și ți-e greu să crezi că cineva chiar ar putea să te iubească. Firea ta precaută te va feri de suferință, dar nu vei avea parte nici de foarte multă fericire în dragoste. Vei avea o singură cumpănă sentimentală, dar te vei asigura că persoana care te-a făcut să suferi va plăti pentru lacrimile tale.

Săgetător

Nativii acestei zodii obișnuiesc mai degrabă să frângă inimi decât să cadă pradă suferinței. Nu fac compromisuri în relații și sunt capabili să renunțe la ani întregi de iubire, dacă partenerul i-a dezamăgit o dată. Poți rămâne singur fără drame sau dorințe de răzbunare, pentru că ești pragmatic și știi că cine nu știe să te prețuiască, nu te merită. Tu nu vei privi despărțirile ca pe cumpene, ci ca pe o eliberare.

Capricorn

Capricornii sunt greu de impresionat și nu își vor pierde timpul cu oricine. Sunt mofturoși, când vine vorba de găsirea unui partener, motiv pentru care ar putea rămâne singuri pentru multă vreme. Când se îndrăgostesc, însă,  se implică total în relație. Vor avea o singură cumpănă sentimentală.

Vărsător

Tu ești o persoană rece și îți este foarte greu să te apropii de o persoană. Ești, mai degrabă, o persoană logică, decât emoțională și va fi nevoie de multă muncă din partea partenerului, pentru a te implica. Firea ta te va salva de suferință, pentru că odată ce te vei lăsa cucerit, nimeni nu îți va mai da drumul.

Pești

Peștii sunt persoane calde, care iubesc să îi ajute pe ceilalți. În relații, lasă cam mult de la ei, iar partenerii lor i-ar putea percepe ca fiind slabi. Nu sunt, pur și simplu le lipsește egoismul, însă cu greu vor găsi pe cineva care să îi aprecieze cu adevărat. Vor avea două cumpene sentimentale, dar de fiecare dată vor găsi ceva mai bun.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

INNA, apariție hot pe coperta revistei Unica iulie 2019

INNA, apariție hot pe coperta revistei Unica iulie 2019