Câte cumpene sentimentale ai în viață, în funcție de zodie

De Consuela Stratulat pe

Când vine vorba de dragoste, oricine vrea să știe ce i-au rezervat astrele. Află câte cumpene sentimentale vei avea, în funcție de zodie.

Berbec

Pe tine te caracterizează independența și poți trăi foarte bine și singur. Când te îndrăgostești, însă, o faci cu repeziciune și nu te gândești nicio secundă la consecințe.  Pentru partener, ai putea părea prea posesiv și de aceea vei avea probleme în viața sentimentală. Te așteaptă două cumpene sentimentale, dar a treia ta poveste de dragoste va fi cu noroc.

Taur

Când te îndrăgostești, cu greu îi mai dai drumul persoanei de lângă tine. Problema este că nu reușești să ai încredere în persoana de lângă tine și îți vine greu să crezi că te iubește cu adevărat. Dacă nu înveți să treci peste această neîncredere, te așteaptă o viață plină de probleme sentimentale. Taurul este una dintre puținele zodii care poate avea o mare iubire în viață, însă dacă nu știi să te lași un pic dus de val, nu vei putea să te bucuri de aceste sentimente.

Gemeni

Tu ar trebui să ai mereu șervețelele la îndemână, pentru că vei vărsa multe lacrimi din iubire. Nu pentru că ai ghinion în dragoste, ci pentru că te îndrăgostești rapid și de persoane nepotrivite. Îți place să flirtezi și de multe ori aceasta este cauza despărțirilor tale: ai mereu impresia că iarba din curtea vecinului este mai verde. Te așteapă trei cumpene sentimentale și te vei gândi de fiecare dată că mai rău de atât nu poți să suferi. Din fericire pentru tine, vei trece ușor peste aceste momente.

Rac

Racii sunt foarte sensibili, iar atunci când iubesc, se dedică cu totul persoanei de lângă ei. Pentru că le este teamă de suferință, însă, se vor apropia cu greu de cineva, dar când o vor face, vor crede că este pentru totdeauna. Din păcate pentru firea ta romantică, vei avea o decepție în dragoste și vei accepta cu greu pierderea partenerului. Va fi nevoie de multă muncă, pentru ca altcineva să îți câștige inima.

Leu

Tu adori să fii în centrul atenției și ești dispus să faci orice pentru asta. Te îndrăgostești rapid și intens și pentru că te crezi grozav, nici nu concepi faptul că cel de lângă tine ar putea să nu aibă același ritm. Ai noroc că ești plin de farmec, iar asta îi face pe ceilalți să te îndrăgească. Oferi foarte mult celui de lângă tine, dar pentru tine, totul e un schimb și aștepți la fel de mult. Dacă nu primești, nu te deranjează să cauți în altă parte, fără să îți anunți partenerul. Te așteaptă trei cumpene sentimentale, dar vei trece peste toate cu demnitate, pentru că nu vrei să arăți nimănui slăbiciunile tale.

Fecioară

Fecioarele sunt cei mai buni parteneri și sunt capabile să petreacă o viață întreagă în căutarea sufletului pereche. Nu se lasă ușor cucerite, dar când o fac, este pentru totdeauna. Iubesc atât de frumos și atât de sincer, încât va fi imposibil să nu li se răspundă cu aceeași monedă. Sunt firi logice și se lasă cu greu copleșite de emoții, așa că vor ști întotdeauna ce să spună într-o ceartă, pentru a nu ajunge să regrete mai târziu. Fecioarele au două variante: fie nu se îndrăgostesc cu adevărat niciodată, fie o fac o dată și trăiesc fericite până la adânci bătrâneți.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Andreea Antonescu a oferit mai multe detalii despre divorț

Andreea Antonescu a oferit mai multe detalii despre divorț