Horoscopul indian: Ce zodie eşti şi ce spun zeii hindi despre viitorul tău în 2013

De Diana Zagrean, pe

Pustnic (23 noiembrie – 2 decembrie)
Vara aceasta sunteţi înclinaţi spre frumos. Vă relaxează peisajul rural, grădinăritul. În iunie şi iulie, aveţi parte de romantism şi devotament în cuplu, dar simţiţi dorinţa de împrospătare a relaţiei.
Scoică (3-12 decembrie)
Cei singuri îşi vor găsi perechea, iar noua relaţie le va aduce mult noroc. Sunteţi foarte energici şi la locul de muncă sunteţi în stare să mutaţi munţii din loc. La mijlocul lui iulie, veţi culege şi roadele efortului depus.
Metal (13-21 decembrie)
Se întrevede un succes profesional, o promovare. Faceţi cheltuieli cam exagerate şi e posibil să apară discuţii în familie. Atenţie la începutul lui august, căci invidia altora ar putea declanşa un scandal!
Funie (22-31 decembrie)
Începutul verii e plin de iubire. Totuşi, de la sfârşitul lui iulie, până la jumătatea lui septembrie, e posibil ca pasiunea şi romantismul să scadă simţitor.
Lotus (1-10 ianuarie)
E momentul să apelaţi la amintirile frumoase cu persoana iubită şi să faceţi totul pentru a păstra armonia. Călătoriţi, plimbaţi-vă, căci astfel veţi avea ocazia să cunoaşteţi persoane influente.
Arcaş (11-20 ianuarie)
Celibatarii îşi vor găsi perechea, care le va oferi dragoste şi bucurie. În august, dorinţa de aventură vă va suprinde plăcut partenerul. De la sfârşitul lui iunie până în noiembrie, fiţi atenţi la bani! Riscaţi pierderi mari!

Vultur (21-30 ianuarie)

De la jumătatea lui iunie până la jumătatea lui iulie, problemele de comunicare vă dau bătăi de cap. Evitaţi certurile şi amânaţi hotărârile definitive! Cu banii staţi bine şi vă permiteţi o vacanţă de vară 2013 de vis, în Grecia sau altă destinaţie exotică.
Caleaşcă (31 ianuarie – 9 februarie)
În a doua jumătate a lunii iulie, aveţi parte de mult romantism şi de pasiune în căsnicie. Dar, sfârşitul lunii aduce o uşoară răcire a relaţiei şi probleme de cuplu. Călătoriţi, plimbaţi-vă, căci astfel veţi avea ocazia să cunoaşteţi persoane influente.
Apă (10-19 februarie)
Luna august vă dă energie, curaj şi devotament faţă de familie. Atenţie la statutul profesional! Se pot produce răsturnări de situaţie care să vă afecteze negativ. Se întrevăd totuşi călătorii în interes de serviciu, menite parcă să vă scoată din starea de tensiune.
Perla (20 februarie – 1 martie)
Din fericire, relaţiile cu superiorii şi colegii sunt excelente. Bazaţi-vă pe intuiţie şi recompensele materiale nu vor întârzia să apară. Cu dragostea staţi la fel de bine şi aveţi şanse bune ca în august să vă găsiţi sufletul-pereche.
Corbaia (2-10 martie)
Faceţi-vă timp pentru distracţie! Sunteţi în centrul atenţiei, oamenii din jur vă adoră şi iubesc atitudinea voastră pozitivă. De la sfârşitul lui iunie până în noiembrie, fiţi atenţi la bani! Riscaţi pierderi mari!
Yoghin (11.20 martie)
Toate uşile se vor deschide anul aceasta şi veţi avea noroc în tot ce faceţi. Nici în dragoste nu veţi avea parte de probleme şi norocul vă va surâde tot anul 2013. Singurul capitol la care nu străluciţi este sănătatea. Mare grijă!
Citeşte şi Horoscopul ţigănesc: Vezi ce zodie eşti şi cum îţi va fi norocul în 2013!
Sursa foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!