Horoscopul indian: Ce zodie eşti şi ce spun zeii hindi despre viitorul tău în 2013

De Diana Zagrean, pe

Câine (22 iulie-1 august)
Nu e păcat să petreceţi atât de mult timp la serviciu când toată lumea se relaxează? Pe 27 iulie, relaţiile sentimentale şi aspectul financiar al vieţii vor avea de suferit din această cauză. S-ar putea chiar să vă separaţi temporar de persoana iubită.

Vânător (2-12 august)

De pe 8 august, totul reintră în normal. E posibil chiar să vă reîndrăgostiţi de fiinţa dragă sau să vă găsiţi jumătatea. De bani nu veţi duce lipsă, aşa că veţi şti şi cum să-i cheltuiţi în mod util.

Urs (13-23 august)
E adevărat că în iunie şi iulie se întrevăd oportunităţi remarcabile la serviciu, dar aveţi nevoie şi de o pauză. Luna august este favorabilă ieşirilor cu prietenii şi drumeţiilor lungi.

Fecioară (24 august – 2 septembrie)

Romantism şi vervă. Acestea sunt cuvintele-cheie ce caracterizează vara Fecioarelor. Pentru unii, logodna sau căsătoria ar putea fi punctul culminant. Nu este exclus ca o relaţie de prietenie să se transforme în relaţie sentimentală.
Pană (3-12 septembrie)
Începând cu 27 iulie, vă veţi retrage din viaţa socială. Aveţi nevoie de timp pentru voi înşivă. Acum se vor produce schimbări radicale în viaţa voastră: ruperea unei relaţii, o aventură extraconjugală, venituri neaşteptate. Nu încercaţi să grăbiţi lucrurile sau să luaţi decizii definitive!
Rândunică (13-23 septembrie)
Banii vor veni pe măsura muncii depuse. Luna august e cea mai bună din an, din punct de vedere profesional.Cu dragostea staţi la fel de bine şi aveţi şanse bune ca în august să vă găsiţi sufletul-pereche.
Balanţa (24 septembrie – 3 octombrie)
Sunteţi înclinaţi să vă supraestimaţi. Afaceri, educaţie, idei noi, călătorii, le vreţi pe toate… deodată dacă se poate. Luaţi-o mai uşor! Banii şi dragostea vă pot crea probleme după 27 iulie.
Şoim (4-13 octombrie)
Sunt posibile rupturi sentimentale şi pierderi financiare. Din 9 august, v-aţi putea reveni, numai dacă aveţi grijă de sănătate. Familia vă stă alături, orice ar fi şi vă puteţi baza pe ei pentru sprijin emoţional, dar nu şi financiar.
Maimuţă (14-23 octombrie)
Relaţiile cu prietenii sunt destul de dificile, în special cu amicele, până la jumătatea lui septembrie. Se întrevăd totuşi călătorii în interes de serviciu, menite parcă să vă scoată din starea de tensiune.
Delfin (24 octombrie – 2 noiembrie)
În a doua parte a lunii iulie, relaţiile cu prietenii sunt deosebit de bune. E posibil ca o simplă prietenie să devină iubire pătimaşă. Atenţie însă! La sfârşitul lunii, situaţia se complică.
Turn (3-12 noiembrie)
Relaţiile se răcesc brusc din cauza geloziilor şi a invidiilor nejustificate. Poate că de vină e interesul vostru exagerat pentru promovare. Nu e justificat,d eoarece staţi bine cu banii şi nu aveţi nevoie de duşmani noi la locul de muncă.
Leu (13-22 noiembrie)
Fiţi foarte atenţi în august şi în prima parte a lui septembrie, când riscaţi să fiţi implicaţi în scandaluri, să fiţi dezamăgiţi în plan profesional. Dar se ştie că cine nu are noroc în dragoste, are noroc la bani. Puteţi face investiţii profitabile pe termen lung.
Citeşte şi Horoscopul tibetan: Vezi ce zodie eşti şi cât noroc ai în 2013
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!