Cum stai cu dragostea în luna decembrie

De Diana Zagrean pe

Săgetător
Amuzante şi pline de viaţă, femeile săgetător vor avea un decembrie plin de aventură. Dacă nativele din prima decadă vor avea o aventură la birou şi trebuie să fie atente să nu facă prostii la petrecerea firmei, săgetătorii single au şanse să se distreze copios cu un tânăr misterios de Revelion, la petrecerea unor prieteni apropiaţi. Nu plecaţi în străinătate! Este mai scump şi rataţi şansa unei relaţii plină de provocări.
Capricorn
Capricornii ar trebui să nu mai fie stresaţi de bani în decembrie, deoarece Mercur nu mai este retrograd. Astfel, veţi face rost, în sfârşit de fonduri de cadouri pentru persoana iubită şi puteţi pregăti surpriza la care visaţi amandoi. Nativele singure vor câştiga o excursie în străinătate de Crăciun, dar vor fi triste că nu petrec alături de familie. Profitaţi de ocazie şi serbaţi un Crăciun sexy într-o cameră de hotel cu iubitul sau soţul. Comandaţi şampanie şi căpşuni.
Vărsător
Vărsătorii vor reuşi, în sfârşit să se liniştească după un an plin de schimbări. Nativele care au o relaţie vor serba Crăciunul lângă un iubit obosit dar romantic, în timp ce Anul Nou va aduce o petrecere de neuitat pentru amândoi. Pentru vărsătorii single, decembrie aduce un Crăciun în familie, cu multă mâncare bună, dar şi kilograme în plus. Nu exageraţi, deoarece de Anul Nou vă veţi cunoaşte ursitul.
Peşti
Peştii au parte de un decembrie liniştit, fără surprize neplăcute. Persoana iubită va face concesii şi va accepta că unele obiceiuri nu se mai schimbă de la o vârstă. Crăciunul va aduce pace şi armonie, dar şi un cadou surpriză de la un admirator secret. Oare cine să fie? Nativele singure ar trebui să ia în calcul un Crăciun vienez, poate chiar găsiţi o reducere considerabilă, care va veni la pachet cu un iubit sexy. Un dicţionar de limba germană în bagaj este cea mai bună idee.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3