Cum stai cu dragostea în luna decembrie

De Diana Zagrean pe

Leu
Leoaicele vor avea parte de multă pasiune în decembrie. Fie că sunteţi deja într-o relaţie care vă aduce fericirea, fie că sunteţi în căutare de partener pentru un partz de neuitat de Anul Nou, decembrie este luna în care găsiţi ceea ce căutaţi. Nu cheltuiţi banii pe vacanţe scumpe în străinătate şi petreceţi sărbătorile de iarnă cu familia şi prietenii apropiaţi. Este o lună în care se trage linie şi bugetul nu va face faţă unor cheluieli neaşteptate.
Fecioară
Sensibilele fecioare vor avea parte de un final de an cu multe surprize. Poate că partenerul a cumpărat un voucher pentru un city break de vis, sau poate că în drum spre magazinul de la colţ veţi întâlni dragostea adevărată, care vă va ţine ocupate până prin vara anului viitor. De Crăciun, nu cheltuiţi peste măsură, rudele nu s-au obosit cu investiţiile din cauza crizei.
Balanţă
Pentru balanţe, sfârşitul de an nu va aduce nimic nou pe plan sentimental. Dacă sunteţi îndrăgostite, sărbătorile vă vor aduce mai aproape de persoana iubită, care poate va dori să vă prezinte familiei. Nativele încă singure nu au şanse să găsească marea dragoste, dar astrele vă recomandă să nu vă sfiiţi să mergeţi la o petrecere mai nebună de Anul Nou. Poate că nu-l veţi cunoaşte pe Făt Frumos acolo, dar noaptea dintre ani se va lăsa cu artificii în dormitor.
Scorpion
Scorpionii vor avea parte de un decembrie tandru, în spiritul Crăciunului. O mare parte din lună veţi fi cu gândul la cadouri şi cumpărăturile pentru cei dragi vă vor obosi puţin. Nu uitaţi să faceţi o surpriză persoanei iubite, care trece printr-o perioadă mai stresantă şi are nevoie de căldură şi romantism în decembrie. Nativele singure vor petrece cu mare bucurie alături de familie, ceea ce înseamnă că va fi tare greu să găsiţi persoana potrivită lângă care să petreceţi de Anul Nou. Dar poate tocmai la acea petrecere vă aşteaptă o surpriză.
Citeşte mai departe şi află ce îţi rezervă astrele în decembrie pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3