Horoscop: Cum îţi petreci sfârşitul lumii în funcţie de zodie. Vezi ce şanse ai să scapi

De Diana Zagrean pe

Leu
Leii sunt vanitoşi şi au nevoie de oameni care să-i urmeze. Dacă, în mijlocul apocalipsei te bate gândul să organizezi oamenii, proviziile şi să ţii un discurs glorios despre supravieţuire şi viaţa cea nouă, este evident că eşti leu. Leii adoră să fie centrul atenţiei, aşa că vor fi mereu în mijlocul hoardelor de zombie, cu arma în mână (dar numai dacă presa face poze), în taberele de refugiaţi (dar numai dacă are putere de decizie), sau în centrul de comandă împotriva dezastrelor naturale (dar numai dacă poate comanda următorul grup de soldaţi).Carismatici şi uşor de plăcut, leii au cam 70% şanse să scape în caz de apocalipsă.
Fecioară
Spirirt critic prin excelenţă şi un perfecţionist desăvârşit, fecioara va şi aceea care se va plânge de felul în care sunt distribuite alimentele refugiaţilor, de felul în care sunt ţinuţi zombie departe de populaţie, sau de proasta organizare a paturilor de campanie în spitale. Mare fan al regulamentelor şi organizării, fecioara poate ajuta la disciplinarea populaţiei alarmate, la restabilirea ordinii şi la gestionarea crizei din punct de vedere administrativ. Când vine vorba de momente spectaculoase şi neplanificate, fecioara tinde să se piardă şi teama s-ar putea să-i vină de hac dacă trebuie să ia decizii în grabă. Fecioarele au 60% şanse să scape de apocalipsă.
Balanţă
Balanţa va fi prea ocupată să se studieze în oglindă sau să lenevească în pat, aşa că s-ar putea să rateze începutul apocalipsei. Dacă scapă de primul şoc, care o va lovi pe nepregătite pentru că visează cu capul în nori, balanţa ar putea să fie de folos în panica creată. Cu puternic spirit analitic şi gândire echilibrată, balanţa va tinde să caute avantajele şi dezavantajele situaţiei, să evalueze şansele şi să arate impecabil în vârful unui morman de moloz. Dacă niciun zombie nu o atacă pentru părul perfect şi scapă de tsunami prin simplul fapt că a întârziat la muncă, balanţa are destule şanse să se descurce, cam 50%.
Scorpion
Paranoic şi temător din fire, scorpionul era sigur că va veni sfârşitul lumii. Fiind neîncrezător prin excelenţă, scorpionul va şti să se ferească de cei care sunt infectaţi cu virusul ucigaş, va evita zonele dubioase unde, probabil se ascund zombie şi va avea totul la îndemână în caz de cataclism, pentru că este atât de posesiv. Iubitul va trebui să se ţină după tine şi să facă tot ce-i spui, pentru că nu accepţi să mori în asemenea hal. Cel mai mult riscă să îşi bage nasul unde nu-i fierbe oala, dacă ajunge într-un loc sigur. Deşi nu are încredere în nimeni, s-ar putea ca magnetismul său să atragă tot felul de dubioşi şi oportunişti. Scorpionii au 70% şanse să scape în caz de apocalipsă.
Citeşte mai departe şi află cum îţi petreci sfârşitul lumii în funcţie de zodie pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3