Horoscop: Cum se comportă când e gelos în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei pe

Berbecul se aprinde şi sare la ceartă imediat ce observă ceva suspect la comportamentul tău, în timp ce Racul se închide el şi suferă în tăcere atunci când e gelos. Vezi ce comportament are iubitul tău la gelozie.

Berbec

Berbecul este genul care se agită din nimic şi face scandal, chiar şi când nu e cazul. Dacă îi dai până şi cel mai mic motiv de gelozie începe să se înfurie, se ia la ceartă şi nu ezită să-ţi adreseze cuvinte urâte. Dar furia lui trece repede şi locul ei e luat de regrete dacă îşi dă seama că nu a avut motive reale de gelozie.
Horoscop: Vezi care e parfumul zodiei tale

Taur

Taurul este un mare romantic şi trădarea îl supără peste măsură, dar este mai cumpătat şi raţional decât alte zodii, aşa că nu se grăbeşte să tragă concluzii şi nu sare la ceartă. Tactica lui este alta: când observă ceva în neregulă te ia deoparte şi începe o discuţie serioasă despre sentimentele tale faţă de el şi faţă de rival.

Gemeni

Nu este un bărbat foarte gelos. Nu îl deranjează dacă flirtezi cu altul pentru că şi el o face. Ba chiar, la o adică, ţi-ar da voie să faci şi sex cu altul dacă îl anunţi şi pe el înainte ca să facă acelaşi lucru cu alta. Când are cu adevărat motive de gelozi nu e genul care se ceartă, ci îţi răspunde cu aceeaşi monedă.

Rac

Racul nu e foarte sigur pe el şi de aceea e un bărbat foarte gelos. Ajunge să te vadă vorbind cu altul şi deja în sufletul lui apar bănuieli. Când e gelos nu zbiară la tine şi nu îţi răspunde cu aceeaşi monedă, ci se supără şi se închide în el până când observi şi îl întrebi ce are. Până la urmă ajunge la şantajul emoţional şi dacă te laşi intimidată va ajunge să te sufoce cu gelozia lui.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO