Concert Holograf de Dragobete

De Nicoleta Galeteanu pe 05 ianuarie 2010

Primul concert anunţat pentru luna îndrăgostiţilor, trupa Holograf va concerta, după aproape un an de la ultimul concert, pe 24 şi 25 februarie, de Dragobete. Cei cinci membri…
… ai trupei promit îndrăgostiţilor un spectacol de anvergură, care va crea o atmosferă specială în luna în care „dragostea pluteşte în aer”. 
  
Din playlistul concertului nu vor lipsi cele mai frumoase balade, melodii încă de la lansarea trupei, precum „Fără ea„, „N-am ştiut”, „Vine o zi”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea„, „Dincolo de nori” sau „Şi dragostea mea„.

„Primvara începe cu tine” este ultimul concert susţinut anul trecut, când trupa şi-a lansat albumul cu acelaşi nume şi care va fi, de asemenea, interpretat în cadrul concertului. 

Evenimentul va avea avea loc la Sala Palatului, iar bilete se pot achiziţiona încă de pe acum de la magazinul Muzica, magazinele Diverta, Germanos şi Vodafone, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, precum şi de pe site-urile bilete.ro, blt.ro, bestmusic.ro, ticketpoint.ro, myticket.ro şi eventin.ro.  

Preţul biletelor este cuprins între 120 lei şi 50 lei, în funcţie de categorie.

 Categoria I   120 lei
 Categoria II  100 lei
 Categoria III 75 lei
 Categoria IV  50 lei 
  
Foto: PR

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"