Hard Rock Café – doi ani de la deschidere

De Unica.ro pe 14 ianuarie 2010

Celebrul „Hard Rock Café Bucureşti” sărbătoreşte sâmbătă, 30 ianuarie, începând cu ora 22.30, doi ani de la deschiderea în România a primului restaurant aparţinând lanţului american. Petrecerea aniversară îi va avea ca invitaţi pe Eurosmith, trupa tribut a legendarei Aerosmith şi apreciată de Steven Tyler ca fiind „înfricoşător de asemănătoare”.

Singurul de acest gen din Romania, „restaurantul Rock’n’Roll” a fost inaugurat în urmă cu doi ani la Bucureşti, fiind unul dintre cele mai mari din Europa şi cel de-al 144-lea restaurant al reţelei internaţionale Hard Rock Café.

La numai doi ani de la înfiinţare, bilanţul evenimentelor Hard Rock Café  Bucureşti cuprinde, printre altele: Blue Monday – concerte de blues şi jazz, seri de folk, evenimente caritabile, karaoke, petreceri tematice (Cupa Presei la Cântat Tuborg a avut deja două ediţii în acest loc) şi, mai ales, muzică bună.

Mari nume ale muzicii româneşti şi internaţionale au trecut, pe parcursul celor doi ani, pe scena Hard Rock-ului: Holograf, Iris, Johnny Răducanu, Mircea Vintilă, John Hammond, New Model Army, Louisiana Red, The Rasmus, John Lawton, Coco Montoya, Michael Burks şi multi alţii.

Petrecerea aniversară îi va avea ca invitaţi pe Eurosmith, cea mai apreciată trupă tribut din Europa a legendarei formaţii Aerosmith. Cu o experienţă de 13 ani în reproducerea show-urilor Aerosmith şi cu o înfăţişare care seamănă izbitor de mult cu cea a lui Steven Tyler, Luca Celletti, solistul vocal Eurosmith, mărturiseşte că fiecare spectacol al trupei sale reproduce, în cele mai mici detalii, concertele cu care Aerosmith a făcut istorie.

Celletti a avut onoarea de a interpreta în duet cu Steven Tyler câteva piese din repertoriul Aerosmith la Festivalul de Muzică din Napoli, iar în 2001, solistul Eurosmith a cântat în Hard Rock Café Roma pentru aniversarea de 53 de ani a marelui rock-star american.

Biletele la concert sunt în valoare de 30 de lei şi sunt disponibile online pe eventim.ro, ticketfan.ro şi bilete.ro, la Hard Rock Café, în magazinele Germanos, Vodafone şi EuroGSM.

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară