Halle Berry

S-a născut pe 14 august 1966, în Ohio, USA. Părinţii ei, mama caucaziană şi tatăl de culoare au divorţat când Halle avea 4 ani. La 17 ani câştiga concursul Miss Teen All-American,
 în 1985 era reperzentanta statului Ohia pentru Miss America. Apoi a fost model şi în final actriţă în seriale de televiziune, dar şi în lung metraje ca “Boomerang” sau “X-Men”.

În 2001 a câştigat Oscarul pentru rolul din “Monster’s Ball” şi a fost prima actriţă de culoare care a reuşit această performanţă. Este, de asemenea cea mai bine plătită actriţă de culoare de la Hollywood.

În 2005 a primit şi premiul Razzie pentru cea mai proastă actriţă pentru “Catwoman” şi a fost singura actriţă care s-a dus să şi-l ridice personal. A fost căsătorită de două ori, iar din martie 2008 este mama unei fetiţe, al cărei tată este Gabriel Aubry.

La speechul ţinut când şi-a ridicat premiul pentru cea mai proastă actriţă, Halle a spus: “În copilărie mama mi-a spus că dacă n-am să fiu un bun loser, atunci n-am cum să devin un bun winner.”

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: