Hair news

De Revista Look pe 12 august 2010
Fără categorie

Hair news

Coloreaza, protejeaza, coafeaza! Aceasta este propunerea mea in sezonul cald – pentru ca stiu ca nu te simti bine daca nu iti schimbi des culoarea, pentru ca soarele are partile lui „rele“, pentru ca trebuie sa arati intotdeauna perfect!

Ultra-volume
Pentru o coafura cu pâna la 100% mai mult volum, ai nevoie de o magie… sau cel putin asa ai crede! In realitate, ai nevoie de Hair Thickening Fluid (19,59 lei), cu fixare ultra-puternica, din cea mai noua gam` Syoss, Volume Lift. Efectul push-up pe care il ofera parului rezista pâna la 48 de ore.

Natural
Apivita (exclusiv in Sensiblu) a lansat prima vopsea permanenta naturala, Nature’s Hair Color (74,40 lei). Este imbogatita cu ulei organic de floarea soarelui si masline.

Protectie solara
Tehnologia Mexoryl SO UV Protect sta la baza super-gamei de vara Solar Sublime, de la L’Oréal Professionnal. Iti recomand spuma protectoare Solar Sublime (68 lei), cu uleiuri de avocado si jojoba, care repara instantaneu parul expus razelor solare.

Long live color!
Decât sa tratezi, mai bine previi, nu-i asa? Asadar, nu lasa culoarea parului tau proaspat vopsit sa dispara in numai o saptamâna. Foloseste samponul si balsamul (12,47 lei fiecare) din gama Color Crystal Gloss, de la Nivea! Acestea ajuta la mentinerea culorii pâna la sase saptamâni.

Pe parul ud
Transforma orele de coafat in minute, cu placa pentru indreptat parul Wet2Straight (199 lei), de la Remington. Nu trebuie sa usuci parul inainte de folosire! Noua tehnologie permite parului sa pastreze cantitatea necesara de apa care il protejeaza impotriva degradarii .

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"