H&M va fi si in Romania

De Unica.ro pe 19 iulie 2010

AFI Palace Cotroceni Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distractii din Estul Europei …
H&M va fi si in RomaniaAFI Palace Cotroceni Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distractii din Estul Europei, va gazdui primul magazin H&M din Romania. Conceput ca flagship al retelei H&M in Romania, magazinul va ocupa o suprafata desfasurata pe doua etaje, urmand sa fie inaugurat in primavara lui 2011.

„Inca de la inceput am decis sa ne surprindem vizitatorii in cel mai placut mod posibil, oferindu-le un mix ideal de branduri si facilitati de entertainment. Astfel, sunt onorat sa anunt astazi faptul ca H&M, unul dintre cele mai cunoscute branduri de moda din intreaga lume, isi va deschide primul magazin din Romania in AFI Palace Cotroceni Mega Fun. Prezenta H&M aici certifica inca o data calitatile proiectului nostru si completeaza intr-un mod ideal mixul de branduri pe care il detinem, furnizand vizitatorilor si mai multe motive pentru a face cumparaturile la Mega Fun”, a declarat Israel Visel, Mall Manager Mega Fun.

Despre H&M
Compania H&M Hennes&Mauritz AB (H&M) a fost infiintata in 1947, in Vasteras, Suedia. De atunci, retailerul suedez de fashion ofera consumatorilor sai – adulti, adolescenti si copii, produse vestimentare la moda si de calitate la cel mai bun pret.

Grupul H&M are in prezent aproximativ 76.000 de angajati, toti fiind motivati de pasiunea pentru moda, respectul fata de consumator si dorinta de perfectionare permanenta. Angajatii H&M reprezinta cele mai importante resurse ale companiei, H&M avand astfel mai mult decat un concept de business de succes.

Cultura organizationala H&M, bazata pe valori cum sunt simplitatea, perfectionarea continua si munca in echipa, a reprezentat un factor important ce a stat la baza transformarii H&M in unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din lume, cu aproximativ 2.000 de magazine in 37 de tari.

Despre AFI Palace Cotroceni Mega Fun
Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni Mega Fun ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: 250 de magazine; aproximativ 3.000 de locuri de parcare; un hypermarket Real deschis 24/7; 20 de sali de cinema; primul IMAX din Romania; doua cazinouri; un patinoar de aproximativ 1.000 mp – cel mai mare aflat in interior, deschis tot timpul anului; un teren de joaca pentru copii; prima arena de laser tag din tara; bowling si snooker; un spatiu dedicat targurilor tematice; un loc unde se poate fuma narghilea; un cinematograf XD in care efectele 4D de ultima generatie sun imbinate cu sunetul, luminile si efectul vantului; hovercraft – mijloc de transport ce se deplaseaza pe orice tip de suprafata, un trenulet electric si o pista de carting.

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani