„Got Talent”, difuzat de Pro Tv din toamna lui 2010

De Nicoleta Galeteanu pe 21 decembrie 2009

Una dintre cele mai de succes emisiuni de televiziune, urmărită în peste 30 de ţări, care a descoperit talente remarcabile în rândul oamenilor simpli, „Got Talent”
 …va da o şansa şi românilor talentaţi.


Începând din toamna anului viitor, Pro Tv va difuza celebrul concurs „Got Talent”, după ce postul de televiziune a achiziţionat licenţa programului de divertisment de la FremantleMedia, compania care a produs formatul „Got talent”.
 
Difuzată iniţial în Statele Unite cu un succes fenomenal, emisiunea „Got Talent” a fost preluată rapid de televiziuni din peste 30 de ţări, înregistrând recorduri de audienţa peste tot în lume.

Campania de preselecţie pentru concursul transmis din toamna anului viitor va începe cu câteva luni înainte şi va acoperi toată ţara, nu doar oraşele mari, a spus producătorul general al emisiunii, Mona Segall.
 
Sunt foarte mulţi români talentaţi care s-au înscris în acest concurs în alte ţări, cum e Petruţa care a ajuns în finala concursului similar din Germania cântând la nai. Suntem convinşi că vom găsi şi pe teritoriul României talente la fel de mari, care vor primi în acest concurs şansa să se exprime”, a mai spus Segall.  

Producătorii mizează pe o audienţa mare, show-ul fiind puternic mediatizat şi a stârnit deja interesul celor care au telente artistice.  
 
Concursul reuneşte mii de participanţi din domenii variate, de la magicieni, fochişti şi până la cântăreţi şi dansatori, care vin să îşi demonstreze talentul în faţa juriului şi a miilor de telespectatori. Uneori sublim, alteori ridicol, show-ul dă posibilitatea fiecărui participant să îşi exprime talentul de orice fel.  
 
Got Talent” este unul dintre cele mai de succes formate de televiziune în 2009 şi aproape că a revoluţionat industria televiziunii în ultimii ani, notează publicaţiile străine.  
 
Show-ul este difuzat în ţări, dintre care Marea Britanie, Suedia, Grecia, Belgia, Australia, Rusia, Portugalia, Franta, Statele Unite ale Americii, Ucraina, Serbia, India, Armenia, Slovacia, Polonia, Noua Zeelandă, Danemarca, Argentina, Olanda, Norvegia, Spania, Germania, Finlanda sau Israel.  

Începând de anul viitor, concursul va fi preluat şi în Italia, urmând să fie difuzat de postul de televiziune Canal 5 şi prezentat de Gerry Scotti.  
 
Pe lângă structura ideatică sub care se prezintă emisiunea, juriul care prezidează concurenţii aduce, de asemenea, un aport important la succesul pe care îl înregistrează.
La rândul lor, „judecătorii” a fost selectat cu atenţie, având personalităţi, gusturi şi ocupaţii diferite. Totodată, ei sunt carismatici, indulgenţi, obiectivi şi flexibili şi uneori, protagoniştii unui spectacol în sine.  
 
Simon Cowell, membru al juriului emisiunii „American Idol”, creator al emisiunii „America’s Got Talent” şi producător muzical, a fost desemnat în fruntea clasa-mentului care îi reuneşte pe bărbaţii cu cele mai mari câştiguri de la posturile de televiziune din Statele Unite, având venituri în valoare de 75 de milioane de dolari.
 
FremantleMedia este o companie americană creatoare şi producătoare de programe media de divertisment.

Foto: Northfoto

Șerban Copoț, mesaj după decesul tatălui: „Prețuiți-vă părinții cât îi aveți aproape”

Șerban Copoț, mesaj după decesul tatălui: „Prețuiți-vă părinții cât îi aveți aproape”