Giulia Anghelescu

Giulia este o cântăreaţă din fosta trupă Candy care are acum o carieră solo. S-a născut pe 7 noiembrie 1984 la Galaţi. A păşit prima oară pe scenă la 6 ani, la spectacolul-emisiune Tip Top Minitop.
Tot în 1995, şi-a lansat prima casetă cu melodii compuse de Adrian Ordean şi Mihai Ochiu. În ’96, a făcut parte dintr-un trio feminin, iar în 1998, când clubul Giulia şi-a închis porţile, a devenit prezentatoarea unei emisiuni TV dedicată adolescenţilor.

În acelaşi an, au urmat alte succese: a câştigat preselecţia pentru Şcoala Vedetelor şi şi-a înfiinţat un alt trio, din care făcea parte Monica Andrei, viitoare componentă a trupei Candy şi Andreea Antonescu de la fostul Andre. Din păcate, formula nu a fost menită să reziste, foarte curând, fetele s-au despărţit.

În martie, 2000, Giulia s-a gândit să-şi viziteze un prieten din copilărie: Laurenţiu Duţă. Iniţial, Giulia îşi dorea un material solo, dar Laurenţiu i-a propus altceva: un nou trio, aşa a ajuns Giulia la Candy.

Începând din anul 2002, Giulia se mută în Bucureşti şi absolvă Colegiul "Gheorghe Lazăr". Ulterior, s-a înscris la cursurile Facultăţii de Sociologie – Psihologie din cadrul Universităţii "Spiru Haret".

În anul 2004 Giulia renunţă la trupa Candy optând pentru o carieră solo. Imediat lansează şi primul album solo intitulat "Giulia", de ziua ei, pe 7 noiembrie 2004.

În octombrie 2004, Giulia devine co-prezentatoare la emisiunea "Cool-Mea Distracţiei", la TVR2, ulterior fiind unic prezentator al emisiunii "Kiss Adventure" de la Prima TV. Giulia, alături de Andu Câmpu, a prezentat emisunea "Kiss my way", de la Kiss FM. Cel de al 2-lea album a fost lansat în vara lui 2006 si s-a numit "Fluturi".

Giulia a colaborat cu trupa DJ Project la piesa "Prima Noapte", dar şi cu Marius Nedelcu (Ex Akcent) la piesa "Rain". A lansat in vara lui 2008 al 3-lea album solo intitulat "Primul pas". A participat la showul tv "Dansez pentru tine" unde a si castigat locul1.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: