Gina Lollobrigida

Cea care avea să fie supranumită “Mona Lisa Secolului XX” s-a născut pe 4 iulie 1927 în apropierea Romei, în Italia. În tinereţe a făcut modeling şi a participat la mai…
multe concursuri de frumuseţe. În 1947 ieşea pe locul 3 la Miss Italia, după alte două femei care şi-au câştigat ulterior celebritatea în lumea filmului, însă până la urmă Gina le-a întrecut cu mult.

A jucat în peste 70 de filme, majoritatea în Italia, cele mai cunoscute dintre ele fiind “La Donna piu bella del mondo”  sau cel care i-a adus aprecierea Hollywoodului “Beat the Devil”. A fost căsătorită timp de 22 de ani cu un medic iugoslav cu care are un băiat.

A studiat în şcoală pictura şi sculptura, despre actorie spunând că a ajuns la ea “din greşeală”. Marea sa pasiune a fost fotografia, iar după 2000 a intrat şi în politică.

Despre celebritate, Gina spunea: “Celebritatea are o parte luminoasă: descuie multe uşi. Dar adevărul este că nu îmi place foarte mult, pentru că transformă viaţa privată într-un lucru foarte mărunt.”

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: