Gina Lollobrigida

De Corina Buhagiar pe 02 iulie 2010

Cea care avea să fie supranumită „Mona Lisa Secolului XX” s-a născut pe 4 iulie 1927 în apropierea Romei, în Italia. În tinereţe a făcut modeling şi a participat la mai…
multe concursuri de frumuseţe. În 1947 ieşea pe locul 3 la Miss Italia, după alte două femei care şi-au câştigat ulterior celebritatea în lumea filmului, însă până la urmă Gina le-a întrecut cu mult.

A jucat în peste 70 de filme, majoritatea în Italia, cele mai cunoscute dintre ele fiind „La Donna piu bella del mondo”  sau cel care i-a adus aprecierea Hollywoodului „Beat the Devil”. A fost căsătorită timp de 22 de ani cu un medic iugoslav cu care are un băiat.

A studiat în şcoală pictura şi sculptura, despre actorie spunând că a ajuns la ea „din greşeală”. Marea sa pasiune a fost fotografia, iar după 2000 a intrat şi în politică.

Despre celebritate, Gina spunea: „Celebritatea are o parte luminoasă: descuie multe uşi. Dar adevărul este că nu îmi place foarte mult, pentru că transformă viaţa privată într-un lucru foarte mărunt.”

Foto: Northfoto

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional