Gina Lollobrigida

Cea care avea să fie supranumită “Mona Lisa Secolului XX” s-a născut pe 4 iulie 1927 în apropierea Romei, în Italia. În tinereţe a făcut modeling şi a participat la mai…
multe concursuri de frumuseţe. În 1947 ieşea pe locul 3 la Miss Italia, după alte două femei care şi-au câştigat ulterior celebritatea în lumea filmului, însă până la urmă Gina le-a întrecut cu mult.

A jucat în peste 70 de filme, majoritatea în Italia, cele mai cunoscute dintre ele fiind “La Donna piu bella del mondo”  sau cel care i-a adus aprecierea Hollywoodului “Beat the Devil”. A fost căsătorită timp de 22 de ani cu un medic iugoslav cu care are un băiat.

A studiat în şcoală pictura şi sculptura, despre actorie spunând că a ajuns la ea “din greşeală”. Marea sa pasiune a fost fotografia, iar după 2000 a intrat şi în politică.

Despre celebritate, Gina spunea: “Celebritatea are o parte luminoasă: descuie multe uşi. Dar adevărul este că nu îmi place foarte mult, pentru că transformă viaţa privată într-un lucru foarte mărunt.”

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei
Vă recomandăm: