Ghid de cofeină pentru semnele zodiacale

De Roxana Andrei pe 23 septembrie 2009

Doisprezece zodii şi doisprezece preferinţe şi stiluri reprezentative de a bea cafeaua.
Berbec: Un munte de energie! Este primul la start şi primul care o zbugheşte pe uşă.  Pentru el nivelul de cofeină în organism este de triplu espresso şi e ca nou.

Taur: Luxosul şi materialistul Taur va aprecia un cappuccino cu frişcă şi puţină scorţişoară. Este de bun gust, clasic şi elegant.

Gemeni: Dualistul geamăn va alege întotdeauna la dublu: ori cafea în două culori, ori  jumătate cu cofeină şi jumătate fără.

Rac: Confortabilul nativ al Racului preferă să bea cafeaua acasă, unde se simte cel mai bine. Cum nu e un împătimit al cofeinei îi stă bine cu o mocha bucurându-se de tihna oferită de cacao.

Leu: O prezentare perfectă cu suficientă putere să pună pe picioare întreg grupul (are nevoie de energie pentru admiraţie şi divinizare) este un macchiato.

Fecioară: Ce o defineşte pe Fecioară este precizia şi atenţia la detalii aşa că preferă Caffe Americano care sub nicio formă nu poate fi substituită cu cafeaua la ibric.

Balanţă: Până se decide ce să aleagă mai degrabă se închide cafeneaua. Va alege ceva care este în echilibru cum ar fi un Café au Lait.

Scorpion: Acest semn nu se contestă niciodată, nici măcar în alegerea cafelei. Va opta pentru senzualul lapte cu o aromă subtilă de cafea.

Săgetător: Căutătorul de senzaţii va opta pentru un cocktail de cafea cu gheaţă şi caramel, dar asta în mijlocul iernii.

Capricorn: Un eficient declarat, Capricornul se va rezuma la un shot de espresso potrivit pentru a termina la timp o sarcină.

Vărsător: O alternativă revigorantă pentru cofeină este un ceai de zmeură. Consideră că nu este necesară cofeina în viaţa de zi cu zi, astfel depăşeşte graniţele societăţii moderne.

Peşti: Peştii vor reuşi să renunţe la cafea în favoarea ceaiului şi vor fi cu un pas înaintea tuturor – între timp aşteaptă cu calm noile valuri ale viitorului.
 

Ce vedete au acceptat provocarea #10YearChallenge

Ce vedete au acceptat provocarea #10YearChallenge