How to: Beauty

Un păr frumos și sănătos ne dă încredere în tot ceea ce facem. Un păr strălucitor ne transformă o zi obișnuită într-una specială. How to beauty? Aici afli totul despre cum să ai un păr așa cum îți dorești. Adică fabulos!

TIPS & TRICKS

Cum să opreşti căderea părului?

Căderea părului este o problemă care afectează atât femeile, cât și bărbații. Iată cum poți uita definitiv de ea, cu ajutorul unui tratament eficient, în doar doi pași!

Pentru că este una dintre cele mai apreciate bloggerițe de beauty din România, am invitat-o pe Special Koko să ne spună cum luptă ea cu căderea părului, o problemă cu cauze multiple, cu care se confruntă foarte multe persoane. Urmărește clipul de mai jos și află care sunt trucurile ei pentru un păr frumos și sănătos! Urmează-i sfaturile și bucură-te și tu de un păr de invidiat!

Cauzele care duc la căderea părului sunt multiple. În tutorialul de mai jos abordăm această problemă atât de frecvent întâlnită și vorbim despre produsele pe care le puteți folosi pentru a stimula creșterea firelor de păr - Special Koko
Tutorial video

Cum să opreşti căderea părului în doi paşi simpli

Produsele folosite în acest tutorial: Șampon Anticădere și Ser Anticădere de la Gerovital Tratament Expert

ȘAMPON ŞI SER ANTICĂDERE

Gerovital Tratament Expert

Vezi cum părul tău își pierde zilnic din volum, iar fiecare zi devine o adevărată provocare în încercarea de a găsi soluții împotriva căderii lui? Experții Gerovital îți recomandă produsele din gama Gerovital Tratament Expert Anticădere, cu elemente esențiale ce contribuie la întărirea rădăcinii firului de păr, stimulându-i creșterea sănătoasă și lăsându-i un aspect strălucitor.