Gentile eco-chic Nahui Ollin vin si la Bucuresti

De Unica.ro pe 12 august 2010

Nimic nu completeaza mai bine o tinuta inspirata decât o geanta pe masura. Ba chiar, de …
Gentile eco-chic Nahui Ollin vin si la BucurestiNimic nu completeaza mai bine o tinuta inspirata decât o geanta pe masura. Ba chiar, de multe ori o poseta interesanta poate salva un outfit. Si cum curentul eco-fashion câstiga din ce in ce mai mult teren, alaturi de haine din bumbac organic si papuci super-cool din anvelope de masina se asorteaza de minune si o geanta din materiale reciclate, nu-i asa?

Brandul american Nahui Ollin a fost creat in 2003 si a devenit rapid celebru in intreaga lume, fiind preferat de numeroase vedete de la Hollywood atât pentru aspectul chic, cât mai ales pentru faptul ca produsele sunt realizate 100% manual, din materiale reciclate. Imagineaza-ti ca din paginile colorate ale revistelor, din ziare, ambalaje de dulciuri si etichete de bauturi racoritoare, folosind o veche tehnica maya, artizani din Mexic impletesc posete de toate marimile – de la clutch-uri, la genti supradimensionate – potrivite pentru orice imprejurare si orice ansamblu vestimentar. Altfel spus, le poti asorta si la blugi si la o rochie de seara. Nimic nu se arunca, totul se transforma, acesta pare a fi sloganul celor de la Nahui Ollin.

Gentile eco-chic Nahui Ollin vin si la BucurestiSi pentru ca hârtia este tratata special inainte de a fi pliata, impletita si transformata in posete, Nahui Ollin garanteaza durabilitatea si rezistenta gentilor sale, iar designul lor e la fel de atractiv si modern, indiferent de moda si sezon. La urma urmei, a fi eco si a proteja natura nu mai sunt demult doar o moda, ci un stil de viata!

Ambalajele sunt recuperate pre-consumer, de la fabricile de dulciuri si bauturi racoritoare, prevenind astfel raspândirea emisiilor chimice in atmosfera si sol, rezultate prin distrugerea acestora. Realizarea unei genti poate dura pâna la 4 zile, iar unele modele contin pâna la 1.500 de ambalaje de dulciuri.

Gentile eco-chic Nahui Ollin pot fi cumparate din magazinele Il Passo sau on-line, de pe site-ul www.redlime.ro.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"