Geanta noastra cea de toate zilele

De Corina Buhagiar pe 22 iulie 2007

Nu te poti imagina iesind pe usa fara geanta. De la macrogenti in care poti sa-ti pui intreaga trusa de cosmetice, masa de pranz si un top de schimb pana la posetute minuscule in care abia inghesui …
… un ruj si telefonul mobil, sunt nelipsite in orice situatie. Ultimul trend? Au coborat de pe umar! Se tin in mana sau eventual pe cot.

Mai mult decat un accesoriu

Cum sa arate? Cu cat mai spectaculos, cu atat mai bine! Pe scurt, sa nu treaca neobservata. Nu te sfii sa optezi pentru materiale stalucitoare, culori tari, forme neobisnuite. Sezonul acesta, geanta trebuie sa te scoata din anonimat! Ideea e ca prietenele tale sa iti observe geanta inaintea pantofilor sau chiar a rochiei.

Original si unicat

Gentile traiesc o perioada de inflorire. Creatorii si-au dat frau liber imaginatiei. Daca e vorba de materiale sau culori nu s-au sfiit sa faca combinatii indraznete: argintiu cu rosu intens sau auriu combinat cu material de blugi. Cat despre forme, s-au intrecut pe ei insisi: genti in forma de masina, in forma de vapor sau autobuz. Un motiv sa zambesti de fiecare data cand cotrobai dupa portofel…

Unele limitari

Nu uita totusi sa armonizezi forma gentii cu cea a corpului tau. Daca esti inalta, geanta poate fi cat de mare, dar daca esti miniona cumpar-o pe sora ei ceva mai mica. Pentru seara, eleganta ramane tot poseta plic, asortata la tinuta sau in culori metalice.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"