Gabriela Vrânceanu Firea şi-a înmormântat soţul ieri

De Baby pe 27 ianuarie 2010

Soţul moderatoarei de la Antena 3 a fost înmormântat ieri la Cimitirul Sfânta Vineri. Discret. Acesta este cuvântul care descrie cel mai bine ceremonia de înmormântare…
… a lui Răsvan Firea.

Au participat doar membri familiei, câţiva prieteni apropiaţi şi atât. Gabriela Vrânceanu Firea a dorit ca totul să se desfăşoare departe de ochii curioşi ai presei sau a celor neinvitaţi. Şi i-a fost respectată dorinţa.

Atât de discret a fost totul, încât nici măcar familia lui Răsvan Firea din prima căsătorie nu a fost primită. Cel puţin aşa susţine o apropiată a acestora într-un comentariu postat ieri pe site-ul nostru.

„De ce nu scrieţi că Răsvan Firea a mai lăsat în urmă un fiu din prima căsătorie? Primul lui născut se numeşte Răzvan Firea, are 20 de ani şi este student în anul II la Facultatea de Arte – secţia design vestimentar. Mai aflaţi că doamna Firea şi-a îngropat soţul nu la ora 13.30 cum a fost anunţat în toată presa, ci la ora 10.30 şi toţi cei care au ajuns la cimitir în jurul orei 13.00 au rămas cu ochii în soare. Mai scrieţi şi faptul că Răzvan nici măcar nu a fost anunţat de moartea tatălui său şi că i s-a refuzat dreptul de a-şi lua rămas bun de la părintele său. Oricât de dureroase momente trăieşte doamna Vrânceanu Firea este de neiertat ce a făcut . Asta spune multe despre caracterul ei!”, scria plină de amărăciune cea care se ascunde în spatele pseudonimului Kaprice.

Răsvan Firea s-a stins din viaţă duminică, iar decesul a survenit în urma unui atac cerebral. Acesta era internat la Spitalul Fundeni din Capitală, iar în urmă cu trei săptămâni suferise un transplant la rinichi.

Răsvan şi Gabriela s-au cunoscut  în urmă cu 17 ani, în cadrul primei ediţii a turneului de tenis de câmp Romanian Open Tennis de la Bucureşti, şi, timp de 15 ani s-au bucurat de o căsnicie frumoasă, dar şi de fiul lor, Tudor, astăzi, în vârtsă de 14 ani.

Dumnezeu să-l odihnească!

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional