Scroll

Alege starea ta de spirit, iar noi îți spunem ce gel de dus ți se potrivește. În plus, poți câștiga unul din cele 100 de geluri duș Gerovital, completând formularul de mai jos.

Terapia voii bune, prin dans

Printre obiceiurile care ne leagă de strămoșii noștri cei mai îndepărtați, dansul e unul dintre cele mai puternice și universale. Ne stimulează fizic și emoțional, dar are și efecte cognitive (ne ajută să gândim mai limpede) și sociale (ne apropie de oameni). Asta ar fi teoria. Pentru practică, uite unde te sfătuim să mergi.

  • Expirat Halele Carol (str. Doctor Constantin Istrati, nr. 1): Expiratul de pe strada Brezoianu a fost pentru multe generații, ani de-a rândul, principalul loc pentru dans și voie bună. Noul Expirat, deschis aproape de Parcul Carol, într-un spațiu industrial, e varianta îmbunătățită a faimosului club. Spațiul e mai mare și mai aerisit, dar conceptul rămâne același: distracție, muzică și dans.
  • Control Club (str. Constantin Mille, nr. 4): aici vin să cânte live cei mai fresh artiști din întreaga lume. Îți recomandăm să mergi la un concert și apoi să rămâi pentru o noapte de dans, în sala mare, de concerte. Din când în când, poți să-ți mai tragi sufletul pe terasa plină de verdeață.
  • Baraka (Parcul Herăstrău): dacă preferi spațiile deschise, în aer liber, pentru dans, îți recomandăm Terasa Baraka din Parcul Herăstrău. În fiecare weekend, aici se dau petreceri cu muzică pe toate gusturile. Atmosfera e așa de molipsitoare că nu o să poți sta locului, pe canapea.
Înapoi către celelalte articole

Concursul s-a terminat

Descarca lista castigatorilor [.xlsx].