Scroll

Alege starea ta de spirit, iar noi îți spunem ce gel de dus ți se potrivește. În plus, poți câștiga unul din cele 100 de geluri duș Gerovital, completând formularul de mai jos.

Încearcă ceva nou: cocktail-uri de la specialiști

Fie că vrei să te bucuri de niște momente speciale alături de cea mai bună prietenă, la o vorbă, sau ai chef să-ți scoți toată gașca în oraș, îți propunem trei baruri unde-o să vă răsfățați cu cele mai gustoase cocktail-uri, care să facă loc voii bune.

  • Laboratorul de cocktailuri (str. Stavropoleos, nr. 8, etaj 1): e în Centrul Vechi și e locul #1 unde să mergi penru cocktail-uri după rețete care mai de care mai spectaculoase. Fidele conceptului de laborator, dincolo de „experimentele” în sine, sunt și recipientele în care se servesc: eprubete, pahare Berzelius și Erlenmeyer, baloane și cilindri gradați. În serile de weekend, de dansează pe rupte.
  • Interbelic Cocktail Bar (Calea Victoriei, nr. 17): e deschis zilnic, iar cocktail-urile se servesc după ora 17:00 încolo. Meniul e stufos și are câte ceva pentru fiecare stare sau fire. Poți să alegi în funcție de ingrediente, dacă ești nehotărâtă. La fel de bine îi poți cere sfatul barmanului: îl rogi să-ți facă ceva special, exact după gusturile tale.
  • Energiea (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 4): în locul acesta, în 1915, se afla Stabilimentul de Arte Grafice Energiea, adică o tipografie. Până în 1923, aici se tipăreau cărțile și revistele vremii. A trecut prin mâinile a numeroși proprietari, cu tot felul de povești. În zilele noastre, e un tribut adus vremurilor acelea și loc de creativitate urbană. La capitolul cocktail-uri, ai de ales din trei game: cele clasice, cele experimentale și cele pe bază de bere, pe care chiar ți le recomandăm.
Înapoi către celelalte articole

Concursul s-a terminat

Descarca lista castigatorilor [.xlsx].