Scroll

Alege starea ta de spirit, iar noi îți spunem ce gel de dus ți se potrivește. În plus, poți câștiga unul din cele 100 de geluri duș Gerovital, completând formularul de mai jos.

În vârf de munte e fericirea

Ce-ar fi să mergi vara asta la un festival cu adevărat aerisit? În inima Apusenilor, Smida Jazz Festival o să-ți umple fiecare celulă de bucurie și relaxare de-o să simți că plutești.

Durează trei zile, de pe 25 până pe 27 august. Locul e unul cu adevărat special: satul Smida din Parcul Natural Apuseni, la 90 de kilometri de Cluj-Napoca. În sat, aflat la 1.100 metri altitudine, trăiesc 22 de oameni; casele sunt din lemn și aici se trăiește ca pe vremuri, în conexiune cu natura.

E un festival internațional dedicat jazz-ului contemporan. Concertele au loc sub cerul liber așa că o să te prindă nopțile cu ochii în cerul împânzit de stele (mai ții minte când ai văzut ultima oară așa ceva?) și urechile la muzica artiștilor ceniți aici din multe coțuri de lume.

Organizatorii au mai pus la cale sesiuni de yoga în aer liber, ateliere și discuții despre muzică și colaborarea între diverse culturi. Zona de food court și barul o să se asigure că ai tot ce-ți trebuie ca să te simți cel mai bine.

Înapoi către celelalte articole

Concursul s-a terminat

Descarca lista castigatorilor [.xlsx].