Scroll

Alege starea ta de spirit, iar noi îți spunem ce gel de dus ți se potrivește. În plus, poți câștiga unul din cele 100 de geluri duș Gerovital, completând formularul de mai jos.

În inima Transilvaniei, loc de încărcat bateriile

La final de vară, ia-ți o vacanță după vacanța de vară. Avem în minte și-un loc special pentru asta: un castel din inima Transilvaniei.

Castelul Teleki e un monument ce datează din secolul 18, numit de localnici „cel mai frumos castel din Ardeal”. Cu tot cu domeniul care-i poartă numele formează un parc dendrologic cu arbori seculari și poienițe. Se află în Gornești, la 25 de minute de Târgu Mureș.

Aici are loc anul acesta prima ediție a Festivalului Awake. E gândit ca un boutique de muzică și arte, pe durata a trei zile, între 1 și 3 septembrie. Vor cânta artiști faimoși, locali și internaționali. Programul propus de organizatori pentru experiența completă minte-trup-suflet mai include evenimente artistice, plus mâncăruri și băuturi pe alese.

După trei zile în inima naturii, în acest loc feeric, o să fii așa de relaxată și plină de energie că o să ai de dat și altora.

Înapoi către celelalte articole

Concursul s-a terminat

Descarca lista castigatorilor [.xlsx].