Scroll

Alege starea ta de spirit, iar noi îți spunem ce gel de dus ți se potrivește. În plus, poți câștiga unul din cele 100 de geluri duș Gerovital, completând formularul de mai jos.

Buzău – o zonă pitorească mult prea puțin promovată

Dacă nu ai fost până acum în județul Buzău cu gândul că nu ai ce face acolo, află că te înșeli amarnic!

Ai auzit de Vulcanii Noroioși, unul dintre cele mai fascinante obiective turistice din țara noastră? În județul Buzău se află faimoasa rezervație! De văzut, neapărat! Și dacă tot ajungi acolo, mergi și la zona protejată a Lacului fără Fund (deoarece aici trăiesc ultimele capre negre din România), există trasee prietenoase cu turiștii care te duc acolo.

Barajul Siriu, cascada Cașoca (sunt la 10 km distanță doar unul de celălalt) sunt, de asemenea, locuri minunate cu care-ți poți clăti ochii în Buzău.

Dacă ești dornic de adrenalină, nu ai cum să ratezi experiența asta unică: rafting pe râul Buzău! Chiar dacă nu ai mai făcut asta, nu îți face griji: ți se asigură instructaj, asistență precum și echipament corespunzător. Din partea ta e nevoie doar de energie, o doză mica de curaj și poftă de o experiență de care puținii apucă să se bucure!

Înapoi către celelalte articole

Concursul s-a terminat

Descarca lista castigatorilor [.xlsx].