Scroll

Alege starea ta de spirit, iar noi îți spunem ce gel de dus ți se potrivește. În plus, poți câștiga unul din cele 100 de geluri duș Gerovital, completând formularul de mai jos.

Barcelona, orașul care nu doarme niciodată – de neratat!

Indiferent de scopul vacanței tale, Barcelona este destinația ideală! Indiferent de bugetul de care dispui, Barcelona este destinația ideală! Indiferent de perioada anului în care alegi să fugi de cotidian, Barcelona este destinația ideală! Nimic nu îi lipsește acestui oraș încărcat de istorie!

Esti iubitor de artă și de frumos, în general? Ai ce vedea, fără doar și poate. Cunoscut ca orașul în care Antoni Gaudi și-a pus amprenta (Sagrada Familia și parcul Guell impresionează chiar și pe cel mai critic turist), în Barcelona vei putea vizita și nenumărate și variate muzee – cel mai popular fiind Muzeul Pablo Picasso. Între două vizite la muzee, oprește-te și la plajă! Ai de unde alege, orașul lui Gaudi are destule!

Îți place fotbalul? Ai nimerit unde trebuie! Barcelona e casa celei mai bune echipe de fotbal din lume! Poți vedea stadionul Camp Nou și muzeul FC Barcelona, vizitat anual de peste un milion de turiști.

Ești plin de energie și nu vrei să dai prea mult pe la hotel în vacanță? În Barcelona ai mereu cu ce să îți ocupi timpul! În timpul zilei alege să mergi în Port Aventura – parc de distracții și aquaparc, totodată – sau în parcul de distracții Tibidabo, situat pe un deal care oferă o priveliște absolut copleșitoare asupra atât de fascinantei Barcelona.

N-ai obosit îndeajuns în parcurile de distracții? Nicio problemă! Viața de noapte din Barcelona e faimoasă în întreaga lume (că doar nu degeaba i se spune “orașul care nu doarme niciodată”)! Zonele cele mai populate noaptea sunt plaja Barceloneta, Rambla și Barri Gothic.

Și da, odată ce ai pus prima oară piciorul în Barcelona, o a doua (și a treia, a patra ș.a.m.d) vizită e garantată!

Înapoi către celelalte articole

Concursul s-a terminat

Descarca lista castigatorilor [.xlsx].