Modele de unghii pentru sezonul toamnă – iarnă 2018-2019

De Unica.ro pe
Ești curioasă să afli ce modele de unghii pentru sezonul toamnă - iarnă 2018-2019 sunt la modă? Ți-am pregătit un mic ghid de forme și culori, care să te inspire și să te pună la curent cu cele mai hot tendințe! Descoperă-le chiar acum!

Modele de unghii pentru sezonul toamnă – iarnă 2018-2019. Se poartă unghiile în formă de migdală, de lungime medie!

Când vine vorba de forma unghiilor, de-a lungul timpului am trecut printr-o mulțime de tendințe. S-au purtat unghiile dreptunghiulare, s-au purtat unghiile ascuțite, s-au purtat unghiile perfect rotunjite – de cam toate dimensiunile. Ei bine, se pare că cele mai hot modele de unghii pentru sezonul toamnă – iarnă 2018-2019 au formă migdalată, iar lungimea este una medie, nici prea scurtă, nici prea lungă. Uite câteva exemple de pe Instagram, sursa noastră inepuizabilă de inspirație!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ❈ ⋆✦ (@sagittariusnails) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Karla P. Sorto (@karlasoriginailkolors) pe

Înainte de a intra în panică din cauza faptului că unghiile tale nu au această formă, află că vorbim aici doar despre una din tendințe. Până la urmă, tendințele sunt făcute să ne inspire, nu pentru a le copia. Așadar, dacă forma naturală a unghiilor tale e una dreptunghiulară, de exemplu, le poți purta în continuare așa, inspirându-te din culorile la modă în acest sezon.

Culori de unghii pentru sezonul toamnă – iarnă 2018-2019. Se poartă galbenul și nuanțele metalice

Am vorbit deja despre faptul că toamna aceasta e una plină de culoare, în ceea ce privește moda. Și am stabilit și care este culoarea care n-ar trebui să-ți lipsească din garderobă. Însă surpriza sezonului este că aceeași culoare – galbenul – se poartă și pe unghii!

manichiura galbena

Nu te speria de o manichiură galbenă… Ar putea fi interesantă! Uite ce modele inedite am găsit pentru tine pe Instagram!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de WJS_Nail_Beauty (@wjs_nail_beauty) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Маникюр (@manicure_and_lookbook) pe

Îndrăznește să ieși puțin din zona ta de confort atunci când vine vorba de modelele de unghii pentru toamna – iarna 2018-2019. Noile tendințe sunt diferite de tot ce știam până acum. Joacă-te cu imaginația ta, cu forme și culori, și vezi până unde poți merge!

Așa cum îți spuneam, nuanțele metalice sunt și ele la modă în sezonul acesta. Inspiră-te din propunerile noastre și experimentează noi modele de unghii, în funcție de formele și culorile pe care le preferi!

Iar dacă preferi să mergi pe o linie clasică, alege oricând nuanțele de roșu sângeriu. Nu se vor demoda niciodată!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de UNISTELLA TREND NAIL /유니스텔라_네일 (@unistella_kr) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de (@glamourphile) pe

Nu-i așa că ai deja câteva idei?

Foto – Shutterstock

Finalul "Game of Thrones". Ce detaliu ascuns au remarcat fanii

Finalul "Game of Thrones". Ce detaliu ascuns au remarcat fanii