5 tipsuri de aplicat mascara pentru gene fabuloase

De Diana Sorescu, pe

Mascara este produsul cosmetic pe care ne bazăm zi de zi şi ne dorim ca acesta să facă minuni cu genele noastre! Iată 5 tehnici simple de aplicare pentru gene de păpuşă!

1. Pudră

 
Secretul numărul 1 vine de la make up artişti celebri, care se ocupă de imaginea multor dive de la Hollywood. Ce trebuie să faci? Rimelează-ţi genele de două ori, în zig zag, apoi picură puţină pudră pe ele. Revino cu un al treilea strat şi vei vedea un rezultat uimitor. Genele vor fi mult mai voluptoase şi mai lungi! Unica.ro ţi-a exemplificat deja aceasta tehnici într-un tutorial de make up!

2. Mai multe produse

 
Unele produse cosmetice promit şi alungire, şi curbare, şi volum, însă nu întotdeauna reuşesc să le îndeplinească pe toate. În consecinţă, cumpără-ţi trei mascara, fiecare cu altă menire, şi foloseşte-le pe rând! Efectul o să fie vizibil, fără prea mare efort.

3. Şerveţel

 
Dacă nu îţi place aspectul de gene încărcate, după ce scoţi periuţa din tub, înfăşoar-o într-un şerveţel delicat şi înlătura surplusul de tuş. Genele tale vor fi mult mai curate, mai lungi şi cu un aspect ordonat. Repetă procedeul de 3 ori.

4. Fără pete

 
Genele sunt mult mai frumoase dacă le răsfeţi şi pe cele din partea jos cu mascara. Ca să eviţi pătarea, lipeşte un post it sub ochi! Da, ai citit bine! Rimelează bine genele superioare (un cleşte pentru curbare ar fi de folos!), iar apoi treci la cele de jos, pe care le colorezi în zig zag. Pentru ca efectul să fie şi mai spectaculos, aplică pe interiorul pleoapei superioare un dermatograf negru carbon. În acest fel, genele vor avea o bază perfectă.

5. Bază albă

 
Există în comerţ mascara transparent sau în tonuri foarte deschise. Sunt ceea ce îţi trebuie dacă vrei gene pline, fascinante. Tot ce trebuie să faci este să îţi aplici un prim strat cu de gel transparent sau alb, apoi să continui cu produsul tău preferat, în două sau trei straturi.
 
Dacă tot am vorbit despre gene superbe, nu rata numărul de septembrie al revistei Unica şi cadoul constând într-o mascara!
 
Tu ce tipsuri pentru gene foloseşti şi dau rezultate?
 
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!