Frigărui de porc cu mere şi lămâi

De Lumea Femeilor pe 13 iunie 2012

Încearcă o reţetă de frigărui delicioasă şi foarte uşor de făcut!

►500 g carne de porc
► sare ► piper
► 3 mere
► 3 lămâi
► ulei de măsline
► suc de portocale
► 3 linguri muştar
► 100 ml smântână

► Se spală carnea şi se scurge de apă, se taie cubuleţe şi se asezonează cu sare şi piper.
► Se spală merele, se scot sâmburii şi se taie în sferturi. Lămâile spălate în apă fierbinte se taie felii, apoi fiecare felie în jumătate.
► Se bagă beţele de lemn pentru frigărui în apă, pe care se înfig apoi, alternativ, bucăţelele de carne şi de fructe.
► Se prăjesc frigăruile în ulei încins (10-12 minute pe fiecare parte), la foc mic. Se servesc cu sos (preparat din suc de portocale, muştar şi smântână, amestecate bine).
Încearcă şi această reţetă: frigărui din cartofi cu bacon!
Foto: Thinkstock

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi