Fotografiile unei coafeze, devenite virale pe Internet. Femeia arată de parcă ar fi avut un grav accident, dar adevărul este altul

De Unica.ro pe 18 octombrie 2017
Grace Campbell, o coafeză din Anglia, a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii șocante. Femeia arată de parcă ar fi avut un grav accident, dar adevărul din spatele pozelor este altul. Postarea ei a devit ulterior virală pe Facebook.

Ce i-a provocat femeii aceste semne pe corp

Pare greu de crezut, dar se pare că zonele roșii și vânătăile de pe corpul femeii sunt cauzate de pozițiile în care aceasta stă zi de zi, pentru a tunde și a coafa părul clienților. Având în vedere că petrece aproape toată ziua în picioare, și că se apleacă tot timpul, în tot felul de poziții, sângele îi stagnează în țesuturi, iar asta a dus la apariția semnelor de pe corpul ei.

„Majoritatea persoanelor care nu se mișcă prea mult pe parcursul zilei știu cum este să stai cu orele într-o poziție inconfortabilă. Sângele nu circulă corespunzător în corp, iar asta duce ulterior la dureri musculare”, a declarat terapeutul Hitesth Patel, pentru DailyMail, terapeut la care femeia a început să meargă pentru a scăpa de aceste dureri.

Prin masaj și mișcare corpul ei va reveni la normal, însă fotografiile au fost distribuite pe rețelele de socializare pentru ca oamenii să conștientizeze că toate meseriile au, de fapt, anumite riscuri, chiar și meseria de coafeză.

După ce fotografiile lui Grace Campbell au devenit virale pe Internet, terapeutul acesteia, Hitesth Patel, a ținut să precizeze că pentru el acest caz nu este o noutate. Mai mult decât atât, el a publicat la rândul său o altă fotografie, care îi aparține unei alte cliente de-ale sale, în care se văd același tip de semne pe corp. Și aceasă femeie se pare că muncește tot ca și coafeză.

semne pe corp

Vezi și – S-a născut cu peste 500 de semne pe corp și era poreclită „Dalmațiana”. Cum arată acum adolescenta care a devenit model

Vezi și – 5 semne de boală de pe corpul tău

Foto – Hitesth Patel,

Motivul bizar pentru care regina Elisabeta a II-a mănâncă banane cu furculița

Motivul bizar pentru care regina Elisabeta a II-a mănâncă banane cu furculița