George Burcea, adevărul despre despărțirea de Andreea Bălan: „A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 septembrie 2020, 11:14

George Burcea a vorbit pentru prima dată despre ce a dus, de fapt, la ruptura dintre el și Andreea Bălan. În cadrul show-ului “Ferma”, difuzat la Pro TV, George a povestit o întâmplare petrecută cu puțin timp înainte de despărțirea de artistă.

Citeşte şi: George Burcea vorbește despre o nouă relație: „Dragostea-i frumoasă! Sunt liber, am dreptul să fac ce vreau”

„A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi. Am fost într-o emisiune. Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate. Văzând că eu nu răspund acelor întrebări, mă tachinau cu anumite întrebări pe care nimeni nu le știa în afară de mine și încă o persoană. Deci uitați că uneori poți să fii taxat de cel mai apropiat om de lângă tine.”, a spus Burcea la Ferma.

Citeşte şi: Anna Lesko îi ia apărarea lui George Burcea și o atacă dur pe Andreea Bălan: „Nu e ok ce face. Nu-ți speli rufele în public”

Actorul a mai vorbit și despre faptul că este nevoit să-și viziteze fiicele doar la Andreea Bălan acasă, el neavând voie să le ia pe Clara și pe Ella la el.

George Burcea, adevărul despre despărțirea de Andreea Bălan: „A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție”

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată. Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”, a mai povestit actorul în cadrul show-ului de la Pro TV.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!