Fiul lui Jean Claude Van Damme a fost arestat pentru posesie de arme și droguri

Fiul cel mic al lui Jean Claude Van Damme (56 ani), Nicholas Van Varenberg (21 ani), a fost arestat pentru posesie de arme și droguri.

Arestul a venit după ce Nicholas și-ar fi amenințat colegul de cameră cu cuțitul. Poliția a mai găsit la locul faptei droguri și accesorii pentru consumul de droguri.

fiul lui Jean Claude Van Damme

 

Tânărul se pare că ar fi fost sub influența consumului de marijuana în momentul în care poliția a ajuns la adresa menționată. Acesta ar fi lovit cu pumnii și picioarele ușa unui lift, astfel încât polițiștii au găsit și o urmă de sânge în fața apartamentului său.

Nicholas Van Varenberg pare să îi calce pe urme tatălui său în privința viciilor. La mijlocul anilor ’90, Jean Claude Van Damme a recunoscut că a avut o problemă cu consumul de droguri și a fost chiar și arestat din cauza comportamentului său. La vremea aceea, actorul a mărturisit că ajunsese să dea până la 10 mii de dolari pe săptămână, pe cocaină. El s-a lăsat de droguri brusc, după ce și-a dat seama că dacă nu o va face cât mai repede ar putea avea grave probleme de sănătate.

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: