5 filme noi de văzut în weekend

De Erika Chivu pe 02 septembrie 2010

Adulţi care se comportă ca nişte copii, un căţel neastâmpărat, demonstraţii de street-dance şi aventuri pline de acţiune. Asta poţi vedea în weekend la cinema.

Marmaduke

Dacă îţi plac animalele vorbitoare şi întâmplările haioase nu trebuie să ratezi povestea lui Marmaduke, un dog german adolescent de 90 de kilograme, care se mută, împreună cu fratele lui vitreg, pisoiul Carlos, în California. Numai că şi în noua locuinţă, Marmaduke îşi păstrează obiceiurile: întoarce totul cu susul în jos, se ţine numai de prostii, iar stăpânii sunt aproape exasperaţi. În tot acest timp, căţelul încearcă să se adapteze la stilul de viaţă californian.

Marmaduke vorbeşte prin vocea lui Owen Wilson. Alte voci pe care le vei recunoaşte probabil: Fergie şi Kiefer Sutherland.

Macete

Angajat să ducă la bun sfârşit un asasinat, fostul agent federal Macete îşi dă seama că totul era o înscenare în momentul când vede arma lunetistului îndreptată către propriul cap. Din fericire, supravieţuieşte şi este hotărât să se răzbune pe cei care îl voiau mort. Lui Danny Trejo i se potriveşte de minune rolul lui Macete. În film mai apar şi alte nume cunoscute: Robert De Niro, Jessica Alba, Steven Segal, Michelle Rodriguez, Don Johnson şi Lindsay Lohan.

Dansul dragostei 3D

Concursuri de street dance, coregrafii impresionante, dansatori cu trupuri fără cusur… pe toate le poţi vedea în format 3D.  Aceasta continuare a seriei „Step Up”, îl are drept personaj principal pe Luke, un tânăr orfan pasionat de dans, care trăieşte împreuna cu alţi dansatori, singura sa familie, într-un depozit dărăpănat. Împreună cu o dansatoare sexy, „trupa” lui Luke intră într-un concurs de dans care le-ar putea schimba vieţile tuturor.

Aşa cum era de aşteptat, coloana sonoră este plină de hituri.

Vezi şi alte filme pe pagina următoare!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani