Cât de fideli sunt bărbaţii în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe 05 iulie 2010

Ştiai că unele zodii sunt mai predispuse să înşele decât altele? Dacă ai remarcat deja câteva semne că iubitul calcă strâmb, n-ar strica să vezi de fidel este în funcţie de zodia lui.
Astrologii susţin că predispoziţia de a înşela depinde de semnul zodiacal. Cum altfel ţi-ai explica faptul că Ashley Cole a înşelat-o pe Cheryl Cole, desemnată cea mai frumoasă femeie din lume? În cazul în care nu ştiai, fotbalistul este născut în zodia Săgetător, una dintre cele mai libertine zodii.

Iată cât de fideli sunt bărbaţii în funcţie de zodie!

Printre cele mai fidele semne zodiacale se numără: Taurul, Racul, Fecioara, Balanţa şi Capricornul. Restul mai are de lucrat lucrat la capitolul fidelitate. Află cât!

Berbec

Acest nativ este independent şi impulsiv, aşa că acţionează în orice direcţie vrea el, fără să cântărească implicaţiile acţiunilor sale. Are şi un spirit de aventură ieşit din comun, aşa că se va juca cu focul şi va intra în mai multe relaţii.

Taur

Bărbatul născut în zodia Taur tânjeşte după o relaţie stabilă, fiind dependent de confortul pe care i-o oferă aceasta. De aceea se gândeşte mereu la viitor şi planifică lucrurile astfel încât să nu se ivească nicio problemă în relaţie. Aşa că taie aventurile de pe listă.

Gemeni

Acest nativ adoră să se joace cu inima şi mintea femeilor din viaţa lui. Nu va face pasul decisiv spre o aventură sexuală, dar va flirta şi va merge până la limită. Este îndrăzneţ şi curios, aşa că îi este greu să se abţină de la jocurile sale, care îi oferă adrenalină.

Rac

El pare să fie cel mai fidel bărbat, căci Racul este, prin definiţie, orientat pe viaţa de familie şi pe consolidarea relaţiei de cuplu. Îşi doreşte să aibă o legătură emoţională puternică cu iubita sa, aşa că, odată ce este îndrăgostit, nici nu îi trece prin cap să fie infidel.

Leu

Leul nu înşală neapărat, cât te părăseşte pentru următoarea lui cucerire. Este mereu în căutarea perfecţiunii, aşa că îşi pierde repede interesul dacă a ajuns să îţi cunoască cunoască şi părţile rele. De aceea în palmaresul său se numără multe relaţii pasagere.

Fecioară

Acest nativ este sensibil la nevoile celor din jur şi intuieşte când e cazul să se implice într-o relaţie şi când nu. Dacă remarcă faptul că tu te-ai implicat în relaţia cu el, nu te va înşela, pentru că nu vrea să rănească pe nimeni.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"