Iată cum arată fetiţa lui Kim Kardashian şi a lui Kanye West

Dacă Kim Kardashian şi Kanye West sunt prezenţi aproape în fiecare zi pe coperţile revistelor din întreaga lume, nu acelaşi lucru se întâmplă cu fetiţa lor, North West, pe care părinţii au hotărât să o ţină departe de camerele de filmat.
Şi totuşi…Există poze “scăpate” din când în când presei, aşa cum este şi cea făcută în timpul petrecerii burlăciţelor. Extrem de încântată de micuţa North West, Kim Kardashian le-a explicat fanilor pe o reţea de socializare: “Această fetiţă mi-a schimbat lumea, în mai multe moduri decât mi-aş fi imaginat vreodată. A fi mamă îţi aduce cele mai mari satisfacţii din lume”.

Şi pentru a arăta tuturor cât de fericită este ea alături proaspătul soţ, cu care s-a căsătorit civil de curând, starleta americană a publicat şi o fotografie cu ultiam surpriză făcută de Kanye West: un zid din flori albe. “M-am trezit cu un perete de trandafiri, hortensii şi bujori. Am cel mai atent logodnic din lume. Te iubesc foarte mult, dragul meu”, a scris Kim Kardashian în descrierea imaginii.

Cel care o va conduce în faţa altarului pe 24 mai, într-o ceremonie care va avea loc în Paris, a ţinut astfel să-şi mulţumească lui Kim de Ziua internaţionala a mamei, care a avut loc pe 11 mai, pentru minunata fetiţă pe care aceasta i-a dăruit-o.

(Foto: Instagram)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: