Fetele isi schimba parul, dar iubitii ba!

De Unica.ro pe 19 iulie 2010

Schimbarile de look ale femeilor survin deseori dupa despartiri …
Schimbarile de look ale femeilor survin deseori dupa despartiri dureroase. Noi am ales insa trei fete pentru care schimbarea de look va aduce un suflu nou in relatie si le-am comentat reactiile cu ajutorul psihologului Elvira Alexandrescu!

Fetele isi schimba parul, dar iubitii ba!Simona, 21 de ani & Sorin, 24 de ani

Simona: „am mai fost intr-un salon acum doi ani de zile, am cerut o schimbare si am fost multumita de rezultat. de aceea si acum am fost destul de relaxata si increzatoare in parerile specialistilor. a fost ziua mea de rasfat, cand am renuntat la vechiul look, de care ma plictisisem, si am primit unul nou, numai bun de vara…”

Fetele isi schimba parul, dar iubitii ba!Ioana, 21 de ani & Marian, 22 de ani

Ioana: „a fost o experienta foarte placuta. La inceput eram reticenta, nu vroiam sa accept o
schimbare majora. dar ma bucur ca am avut curajul sa incerc ceva total diferit. Pana acum nu m-am vopsit niciodata, si cand stilista mi-a propus blondul-aramiu m-a cam speriat. |mi placea culoarea, dar nu eram sigura ca o sa mi se potri- veasca. ma ingrijora mai ales faptul ca o sa am suvite portocalii.”

Fetele isi schimba parul, dar iubitii ba!Georgiana, 23 de ani & Andrei, 22 de ani

Georgiana: „Chiar nu e un mit nevoia de schimbare a femeilor, cand lucrurile nu se «asaza» asa cum ar fi sperat. Sunt curioasa daca exista atatea lookuri cate schimbari de stare avem noi, femeile. Mi-a placut sentimentul de oare ce se va intampla acum?. M-am temut ca nuanta aplicata de irina Voicu (make-up artist il Makiage) va fi prea puternica. dar am fost surprinsa sa constat cat de bine imi venea si cum imi punea in valoare ochii…

Text: Diana Marasoiu

EXCLUSIV! Decodificarea anului 2019: tot ce trebuie să știi din numerologie

EXCLUSIV! Decodificarea anului 2019: tot ce trebuie să știi din numerologie