Fetele isi schimba parul, dar iubitii ba!

Schimbarile de look ale femeilor survin deseori dupa despartiri …
Schimbarile de look ale femeilor survin deseori dupa despartiri dureroase. Noi am ales insa trei fete pentru care schimbarea de look va aduce un suflu nou in relatie si le-am comentat reactiile cu ajutorul psihologului Elvira Alexandrescu!

Simona, 21 de ani & Sorin, 24 de ani

Simona: “am mai fost intr-un salon acum doi ani de zile, am cerut o schimbare si am fost multumita de rezultat. de aceea si acum am fost destul de relaxata si increzatoare in parerile specialistilor. a fost ziua mea de rasfat, cand am renuntat la vechiul look, de care ma plictisisem, si am primit unul nou, numai bun de vara…”

Ioana, 21 de ani & Marian, 22 de ani

Ioana: “a fost o experienta foarte placuta. La inceput eram reticenta, nu vroiam sa accept o
schimbare majora. dar ma bucur ca am avut curajul sa incerc ceva total diferit. Pana acum nu m-am vopsit niciodata, si cand stilista mi-a propus blondul-aramiu m-a cam speriat. |mi placea culoarea, dar nu eram sigura ca o sa mi se potri- veasca. ma ingrijora mai ales faptul ca o sa am suvite portocalii.”

Georgiana, 23 de ani & Andrei, 22 de ani

Georgiana: “Chiar nu e un mit nevoia de schimbare a femeilor, cand lucrurile nu se «asaza» asa cum ar fi sperat. Sunt curioasa daca exista atatea lookuri cate schimbari de stare avem noi, femeile. Mi-a placut sentimentul de oare ce se va intampla acum?. M-am temut ca nuanta aplicata de irina Voicu (make-up artist il Makiage) va fi prea puternica. dar am fost surprinsa sa constat cat de bine imi venea si cum imi punea in valoare ochii…

Text: Diana Marasoiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: