Femeile preferă să nu facă sex decât să se îngraşe

Mai precis, jumătate dintre femei ar alege să nu facă sex o vară întreagă decât să se îngraşe cu patru kilograme. Interesant este că şi un sfert dintre bărbaţi ar prefera…
… abstinenţa în locul kilogramelor în plus, potrivit usatoday.com.

Acestea sunt concluziile unui sondaj despre cum ne influenţează greutatea viaţa sexuală şi nu numai, la care au răspuns 1001 participanţi. 66% dintre aceştia afirmă că s-ar simţi mult mai sexy dacă ar slăbi. În medie, respondenţii estimează că ar trebui să piardă 10 kilograme pentru a considera că au un trup atrăgător.

Participanţii la sondaj ar renunţa însă şi la alte beneficii pentru a avea greutatea ideală. De exemplu, un sfert dintre respondenţi ar prefera să slăbească între patru şi nouă kilograme decât să primească o promovare la serviciu.

Per total, trei sferturi dintre respondenţi s-au arătat dispuşi să renunţe pe timpul verii la ceva anume, precum utilizarea calculatorului, a telefonului mobil sau a televizorului pentru a avea un abdomen plat. 6% ar renunţa să facă duş o vară întreagă!

Participanţii la sondaj mărturisesc că au încercat să ţină o dietă, în medie, de 13 ori pe parcursul vieţii: femeile de 16 ori, bărbaţii de 8 ori.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Relaţii

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: