Află ce tehnică de colorare a părului se poartă anul acesta!

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Joi, 18 ianuarie 2018, 13:26
Ombre, baleiaj, iar în 2017 noua tehnică la modă pentru colorarea părului este contouringul! Află totul despre ea în articolul de mai jos.

Citește și: Cum arată un fir de păr perfect sănătos?

Una dintre cele mai trendy tehnici de colorare a părului și pe care hairstiliștii internaționali o propun este contouringul. Chiar specialiștii Wella Professionals recomandă această nouă tehnică de colorare a părului, care este inspirată din tehnicile de machiaj și este menită să scoată în evidență trăsăturile fiecărui chip.

Ce presupune contouringul părului?

Contouringul folosește distribuirea culorilor, astfel încât să se creeze un joc de lumini și umbre. Plasarea culorii se face pe diferite trepte în jurul chipului, dar și dedesubt, redefinind astfel conturul. Culorile închise scurtează și subțiaza forma feței, în vreme ce nuanțele deschise sunt ideale pentru a crea lungimi și adâncimi. Contouringul, prin intermediul detaliilor foarte precise și subtile la care recurge, este o tehnică complexă, dar cu un aspect final natural, care îți poate redefini minunat lookul.

Citește și: Ajutor! Am părul deshidratat!

Cum știi că ți se potrivește?

Nuanța tenului și a ochilor joacă un rol important în cazul în care alegi contouringul ca următoarea formulă de colorare a podoabei tale capilare. În funcție de culoarea acestora specialistul în hairstyling realizează ecuația culorii și personalizează întreg procesul.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!