Feli Donose, despre operația la stomac – “Smiley a fost lângă mine, chiar dacă n-a fost de acord la început!”

Feli Donose (31 ani) a trecut printr-o transformare uimitoare în ultimul an. Tânăra cântăreață a slăbit foarte mult și și-a schimbat look-ul, după ce a apelat la o intervenție chirurgicală pentru micșorarea stomacului.

Invitata Florentinei Fântânaru în ediţia de duminică a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, artista va vorbi despre această schimbare majoră din viața ei.

“Mama n-a ştiut nimic de operaţie. A aflat după aproape o jumătate de an, de Crăciun, când am fost acasă. Lângă mine au fost Cătălina, prietena mea, Irina, Smiley, mama lui Smiley, oamenii de la studio. Smiley n-a fost de acord la început. <<Tu poţi să mai faci copii după? Interesează-te foarte mult, trebuie să te documentezi!>>, mi-a spus. Nu am vrut să ştie mama, cred că înnebunea!”, a declarat Feli.

feli donose

Feli, înainte de operație

Despre împăcarea cu tatăl său, omul care a fost iubirea vieţii ei şi cu care ajunsese să nu mai vorbească de ani de zile, despre terapia pe care a făcut-o pentru a depăşi impactul creat de divorţul părinţilor săi, despre prima dragoste şi despre viaţa sa amoroasă de acum, dar şi despre schimbările majore care au intervenit în viaţa ei la vârsta de 30 de ani, Feli Donose va vorbi duminica aceasta.

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: