A aflat de pe Facebook că soţul ei mai are o soţie

De Stela Moisescu pe 06 august 2010

Pentru Lynn France, site-ul de socializare Facebook a însemnat o descoperire şocantă, ce i-a zdruncinat viaţa din temelii. Pe Facebook, Lynn a aflat că soţul ei,…
… cu care era casătorită de patru ani mai are o soţie.

Cum a ajuns să dea peste o asemenea informaţie? Lynn suspecta că soţul ei are o aventură cu o altă femeie, aşa că nu a făcut decât să o repereze în lista de prieteni a soţului ei. A intrat pe contul ei de Facebook, unde se aştepta să găsească poate o poză cu cei doi în ipostaze compromiţătoare. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a dat peste 200 de poze… de la nunta celor doi.

Cât despre ceremonie, ea a avut loc la Walt Disney World, iar mirele l-a întruchipat pe Făt Frumos şi mireasa pe Frumoasa din Pădurea Adormită. Lynn i-a zărit în poze şi pe cei doi copii ai lor, pe care soţul i-a luat de acasă sub un pretext.

Cum rămâne însă cu căsătoria lor? Potrivit The Associated Press, soţul lui Lynn consideră legitimă a doua sa căsătorie şi o numeşte pe prima, cea cu Lynn, un „fals”. Lynn France a intentat deja acţiunea de divorţ, dar soţul ei vrea să obţină o anulare a căsătoriei.

Pentru Lynn însă divorţul este cea mai mică dintre probleme. Ea nu şi-a mai văzut copiii de mai bine de trei luni, pentru că tatăl lor i-a luat cu el fără ca Lynn să îşi dea consimţământul.

În curând o astfel de stire nu ne va mai surprinde, având în vedere că ne trăim vieţile amoroase din ce în ce mai mult în mediu virtual. Atât de mult încât, potrivit estimărilor, Facebook are suficiente informaţii despre utilizatorii săi încât să prezică o despărţire cu o săptămână înainte, arată allfacebook.com.

Foto: Northfoto

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"